A szkoda ;)
Wersja do druku
Chłopak spada a Ty mu zdjęcia robisz :) Łap go :):lol:
Wygląda dość niebezpiecznie :shock:
Czy to naprawdę niebezpieczne miejsce a on taki kozak czy to tylko złudzenie?
Agulka, na serio myslisz, ze fotka nadaje sie do oceny :wink:
Forever, Helmuth, ten chlopak....kozak....to moj maz....:-P
Prosilam aby poszedl jeszcze kroczek do tylu, ale jakos nie mogl sie zdecydowac......:mrgreen:
A tak na powaznie to miejsce bylo w miare niebezpieczne, ale nie az tak na ile wyglada...
Każda fota nadaje się do oceny, nie każda dostanie ją wysoką ;)
...maz chcial mi sie odwdzieczyc i powiedzial: "kochanie, powinnas sie przekonac na wlasne oczy jaki stad jest uroczy widok..." :shock:
A Ty, oczywiście musiałaś tam wleźć :evil:
Nie mogłaś mu uwierzyć "na słowo"? :mrgreen:
Mnie się podoba :) Użyję dziwnego słowa :P "urocze"
No tak, racja :grin:
a pokaż :)
No to pokazuje i wzdycham.....:-P
W dolinie widok na jedna z wiosek na Alpujarras, region Andaluzyjski...okolice Granady.
W tle Sierra Nevada.
Trochę niebo szumi ale widok ładny :grin:
No szumi, szumi, ale co zrobic jak to jeszcze z kompaktowego, a odleglosc byla kolosalna :-P Teraz to pewnie bym sie zdecydowala na panoramke.
Można odszumić :grin::
widok super:) tam bym mógł mieszkać :)
Zdjęcie Jose na tej wystającej skale bardzo fajne, poprzez pozę daje poczucie przestrzeni, z Tobą w bardziej bezpiecznej pozycji sympatyczne. Widok jaki stamtąd się roztacza imponujący. Sposób spożywania nagrody w zaciszu i z dala od zgiełku wesoły.
Dzisiaj bedzie lodka, ktora juz kiedys pokazalam ale " zatopiona" w czerni:-P
Tym razem potraktowalam ja w troche inny byc moze bardziej godny uwagi sposob...:roll:
Chyba Mirek jeszcze ja pamieta :mrgreen:
Ładnie, ładnie. Ciut bym zjechała z nasyceniem - bo piach jest taki pomarańczowy :wink:
Ale wlasnie ten pomaranczowy kolor nadawal uroku temu miejscu, bo to nie piach tylko algi :wink:
Po szybkim przemysleniu posluchalam rady i zjechalam troche z czerwonego, chociaz daje slowo harcerza, ze te kwitnace algi mialy taki piekny i ostry kolor :grin:
Czy tak lepiej????????????
Ja ślepa jestem. :-P
Teraz lepiej, tak nie bije po oczach. :grin: Się wyprowadzam z tego zimnego kraju!!!!
...a ja tu snie o zlotej jesieni i Bozym Narodzeniu ze sniegiem :wink:
Jest mokro, zimno i ponuro. Nici ze złotej jesieni. :cry:
I to te algi az kolor nieba zmienily?Na taki Dysney niebieski?:grin::grin:
Pamietam,pamietam:-P I mam wizje,ale sie powstrzymam.
Facet jesteś i się nie znasz!!! :-P
Kurcze, to moze od razu na B&W przerobie :-P:mrgreen:
Kombinowalam tak, ale nie wiem czy mniej Disney???????:shock:
Podoba mi się to zdjęcie. Ostatnia wersja zdecydowanie najmniej disnejowa chociaż mi się widzi bardziej 123A.jpg
Dzieki Iszi, mnie tez najbardziej zadowala 123A, mysikrolik dobrze poradzila.
A disneyowe niebo, pewnie zostalo by zaakceptowane bez problemu, gdyby fotka byla z Karaibow czy cos w tym stylu :-P
Ostatnie 123C wydaje mi sie juz za bardzo wyprane i nie oddajace w pelni uroku tego miejsca. :grin:
Pozdrawiam wszystkich i spadam.....do pracy na dyzur :cry:
Hej
Dawno nie zaglądałem, a tu proszę... nr 119 z wielką ochota powiesiłbym u siebie w domu na ścianie - takie 50x50cm.
Druga fota która wpadła mi w oko to 123 ( wersja pierwsza jednak).
Fajne fajne i zazdraszczam światła, którego u Ciebie pewnie nadal pod dostatkiem:)
pozdrawiam
Łódeczka w ostatnim wydaniu bardzo fajna - lubię takie klimaty :)
Sam nie wiem :roll:
W piasek czerwony od alg Ci wierzę, kolor łódki tłumaczę sobie rdzą ale kolor nieba jest dla mnie nie do przyjęcia. Jeżeli nie chcesz zdjąć czerwonego zafarbu z całości (ze względu na algi- to Ty wiesz jak tam było), spróbuj pobawić się na warstwach i zdjąć ten zafarb z samego nieba.
Żal tego kutra, że tak sobie na brzegu odpoczywa a nie kołysze się na falach. Najbardziej podoba mi się wersja 123C jest przyjemnie naturalna.
Faktycznie jest czerwony zafarb - nawet nie zwróciłem uwagi, pozwoliłem sobie zdjąć
przed
Załącznik 25035
po
Załącznik 25034
Ja po przeróbce widzę jakby zielonkawe chmury. Na moim monitorze lepiej prezentuje się wersja przed. :)
Zielonkawe?? No u mnie są bielutkie... ale ja mam obraz z laptopa....
Tak, zielonkawe. Seledyn jakby. Ciekawa jestem jak inni to widzą?