Tak, właśnie stamtąd robione. No i sklejane oczywiście :) w ICE.
Wersja do druku
Ładna panoramka.
Świetna panoramka.
Pozdrowienia.
Cieszę się, że panoramka się podoba. I powrót do Wrocławia. :wink:
I widokóweczka też.
Pozdrawiam.
Zdjecie z Wrocławia jak pocztówka :)
pogratulowac panoramki, bardzo fajna:)
Warszawska panorama bardzo ładna i co ważne wszystko prosto bez zniekształceń. Rynek wrocławski nie wstydziłby sie takiej pocztówki na której tak kolorowo sie prezentuje.
Kurczę... Nie byłam we Wrocku z 10 lat. Ale starówka odpicowana :shock:
I oczywiście bardzo ładnie pokazana :roll:
Podziękować serdecznie za wizyty i miłe słowa. Teraz temat, którego chyba nigdy na forum nie pokazywałam, a z którym czasem się mierzę.
Ty nie bylas z 10 lat? Co ja mam powiedziec, jak moze bylem ze dwa razy w zyciu..... i teraz bardzo zaluje...
Bardzo sympatyczny portret. Podoba mi się naturalność zarówno modelki jak i tła na którym pozuje.
Warszawska panorama bardzo mi się widzi. :)
A w botanicznym są dwa krasnale. :-P
Na karcie zbieram kwiatki do zaprezentowania. A tymczasem kolejny obrazek z Warszawy. Będą 2 wersje, bo chyba ciężko mi się zdecydować czy kolor czy bw.
Ładne foto :) rzeczywiście trudno się zdecydować czy BW czy kolor :wink:
dol z kolorowego, a niebo z drugiego- takie pol na pol :)
Lekkie rozmycie dachów w dole kadru, coś w rodzaju efektu miniatury dodałoby głębi.
Ale ja tu postępy widzę. Gratuluję!. Ja tkwię w jakimś stuporze i niemocy twórczej.
Takze widze postep, wychodzi na to ze tylko ja utrzymuje wciaz ten sam niski poziom :P
Z ostatniej wrzuty mi sie zdecydowanie kolor podoba, wiecej charakteru ma...
Ja też w kolor ;)
Jolly,
Tak naprawdę to i jedno i drugie ma swój klimat. Kolor fajniutki cieplutki jest i podkreśla dachy, a B&W super niebo eksponuje :grin: Zostaw oba :wink:
Kolor w ostatnim. Całkiem fajne zdjęcie.
Ostatnie w kolorze MSZ. B&W jakieś takie "szare" może by trochę kontrasty podciągnąć...:roll:
Pozdrawiam
K@czy, ależ skąd, żadne przechlapane. :wink: Wszelkie uwagi bardzo cenię, bo dzięki temu się uczę.
Dzięki Hades za Twoją wersję. Wiesz, czym to się skończy dla Ciebie? Bedę Cię gnębić pytaniami, jak i co zrobione :lol: Mam nadzieję, że nie dasz mi ignora na gg :wink:
Piotrze Grzesiu, dziekuję za tak miłe słowa. Bardzo się cieszę, że zauważasz postęp. :grin:
No to 2 kiczyki tym razem:grin:
Eeeenooo... pani, śliczne te kiczyki - piękne światło. :)
Szkoda że ten drugi nie ma ostrości na oświetlonych "kudłach".
Na ostatnich światło rzeczywiście rozpieszcza :) ostrości szkoda, ale i tak jest ładnie :wink:
Jolka,Jolka:grin:
Fajne te dwie "ostatnie". Piękne światełko, dobre kadry i ten .. klimacik?
Pozdrawiam.
joll-ka pięknie złapane światełko, ładne fotki
pzdr
ohohohoh:grin: Pierwsze piękne ;) Niczym ze "szklarni" :wink: Gratuluje
Nie wiem co wy do ostrosci chcecie, pierwsze kozackie.
Piękne światło, wykorzystane bdb, w tych ost. pracach! : )
Światło zagrało, do tego cudna, mała GO i osiągnęłaś piękne, klimatyczne fotografie! : )
pozdrawiam : )
2 ostatnie - zamurowało mnie - ale foty ; światło kadr - doskonałe
Dziękuję Wam bardzo. Po prostu lejecie miód na moje serce. :wink:
Znów mnie naszło na kwiaty. Jeden to taka trochę szalona zabawa pentaconem i programem. A drugi - no cóż, dumna z niego jestem bardzo. Przede wszystkim dlatego, że za nic nie mogłam nigdzie dostać. W końcu dziś się udało. Czekam jeszcze na białe.
Cantedeskia