Odp: Perfect Effects 8 Premium Edition - FULL
Dzięki za informację. Właśnie skorzystałem i sobie poużywam.
Cytat:
Zamieszczone przez
ayu
Wrzuć to info tu: Pełne wersje oprogramowania za free
---
edit:
Poszedł ogromniasty (+)
To jest świetne oprogramowanie :) Korzystam naprzemiennie z PS. Darmowy jest dodatek tak?
Dzięki również za info o programie. Ode mnie tez plus poszedł. Bardzo duże możliwości przy edycji zdjęć. Gotowe filtry, presety, które można dowolnie modyfikować.
Świetnie się sprawdza jako wtyczka, dodatek do LR.
Mam pytanko jak używa się programu "oddzielnie" po zastosowaniu kilku filtrów (są na warstwach) czy jest możliwość spłaszczenia warstw przed zapisaniem zdjęcia?
z tego co pamietam to nizej jak na win7 nie wspolpracuje.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Dzięki również za info o programie. Ode mnie tez plus poszedł. Bardzo duże możliwości przy edycji zdjęć. Gotowe filtry, presety, które można dowolnie modyfikować.
Świetnie się sprawdza jako wtyczka, dodatek do LR.
Mam pytanko jak używa się programu "oddzielnie" po zastosowaniu kilku filtrów (są na warstwach) czy jest możliwość spłaszczenia warstw przed zapisaniem zdjęcia?
...
strzałka powinna być skierowana na "Merge" :)
Załącznik 108831
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
...strzałka powinna być skierowana na "Merge" :)
Ba, gdybym miał taka zakładkę "Merge" to bym się nie pytał:)
Załącznik 108832
Mówimy o programie podanym w linku: Perfect Effects 8 Premium Edition, a Ty wstawiłeś zrzut ekranowy z innego (podobnego) programu.
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Ba, gdybym miał taka zakładkę "Merge" to bym się nie pytał:)
Mówimy o programie podanym w linku: Perfect Effects 8 Premium Edition, a Ty wstawiłeś zrzut ekranowy z innego (podobnego) programu.
Wiesz co. To zrzut z Perfect Photo suite, w którym Perfect Effects jest składową.
Btw, czy zapisanie jako *.jpg nie powoduje automatycznego spłaszczenia warstw?
to nie jest zakładka tylko panel po prawej stronie, co oczywiście niczego nie zmienia :(
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
z tego co pamietam to nizej jak na win7 nie wspolpracuje.
Czyli moj XP..kicha?
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
Wiesz co. To zrzut z Perfect Photo suite, w którym Perfect Effects jest składową.
Btw, czy zapisanie jako *.jpg nie powoduje automatycznego spłaszczenia warstw?
to nie jest zakładka tylko panel po prawej stronie, co oczywiście niczego nie zmienia :(
Wiem, że to jest w panelu po prawej stronie. Pisząc zakładka miałem na myśli ten "przycisk" (czy jak to nazwać) | Merge|
Nie dogadamy się bo nie masz samego programu (wtyczki) Perfect Effects 8 Premium Edition. Nie ma tu możliwości wyboru formatu zapisu.
Zapisuje się w tym formacie w jakim było edytowane zdjęcie (na wstępie po wczytaniu zdjęcia jest wybór formatu gdy chcemy zrobić jego kopię, a nie edytować oryginał).
Przy otwarciu RAW-a oczywiście nie ma możliwości edycji oryginału i trzeba zrobić kopię w skazanym przez siebie formacie (PSD, Tif, jpg)