Odp: jackowlew Open Skies
Cytat:
Zamieszczone przez
Amigo!
Piękne fotki z nieba :)
Jak się nazywa (chorobliwy?) strach przed lataniem?
Awiofobia :mrgreen:
Fajne pasy startowe, przynajmniej widac gdzie ma usiadz samolot :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
Fajne pasy startowe, przynajmniej widac gdzie ma usiadz samolot :-)
Tak świetnie to z góry wygląda.
4 załącznik(ów)
Nad 56 się zadumałem. Cóż to być może? Regularna zabudowa, pierwsza myśl - koszary. Ale za mało dróg, nie widać placu apelowego no i teren nie wygląda na ogrodzony. Więc chyba jednak nowe osiedle wybudowane przez dewelopera.
Cytat:
Zamieszczone przez
Rysiek_O
Nad 56 się zadumałem. Cóż to być może? Regularna zabudowa, pierwsza myśl - koszary. Ale za mało dróg, nie widać placu apelowego no i teren nie wygląda na ogrodzony. Więc chyba jednak nowe osiedle wybudowane przez dewelopera.
Proszę bardzo jak na wiele sposobów można sobie takie zdjęcie interpretować.Dzięki za wizytę:)
Toż to przecie "słynne pierdle CIA" :)
Fajne foto.
Pozdrawiam.
Cytat:
Zamieszczone przez
witia
Toż to przecie "słynne pierdle CIA" :)
Fajne foto.
Pozdrawiam.
CIA nie śtać tfu! nie stać na taki full wypas barak(k@czy im obciął budżet, żeby na drylownice stykło), to nasze.
Cytat:
Zamieszczone przez
Rysiek_O
Lecąc nad północno-zachodnią Bydgoszczą można zauważyć dość podobny obrazek. Tylko tu i ówdzie jest zamiast budynku wielka dziura w ziemii. Z góry słabo widoczne bo zarośnięte dużymi już drzewami.
Ongi były tam centralne składy amunicji. Wojskowe.
:)
4 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
jackowlew
Kolejna porcja zdjęć dla zainteresowanych.
Polska
58 luk 59 luk 60 luk 61 luk
Dzięki.