Rocco- ten opis fotki 58. to takie luźne dywagacje starego zgreda
;) ps. w fot. 59 chodzi o czekoladę a nie książki.
60. Bitte ein but
Wersja do druku
Rocco- ten opis fotki 58. to takie luźne dywagacje starego zgreda
;) ps. w fot. 59 chodzi o czekoladę a nie książki.
60. Bitte ein but
"Bitte ein but" - świetne! Ta dłoń u góry - niczym z fresku Michału Anioła.
A modniś w kolorze bardziej mi się podoba. Dodam jednak, że o ile bluza z kapturem jest nieodłącznym elementem kultury hiphopowej, to taka bluza wykonana z dzianiny jest dla mnie czymś mocno surrealistycznym - świetnym dopełnieniem całości stroju :)
ostatnie - świetna kompozycja, idę w WRO pofocić :razz:
Ostatnie zdjęcie - rewelka. Foty takie, jak tygryski lubią najbardziej. Z bliska.
Pozdrawiam
R.
ps. Czym focisz z bliska?
Dziękuję za opinie
Z tą >dłonią< to skojarzenie jest oczywiste;-) Sam do "wywołania" nie wiedziałem, że znajdzie się w kadrze, czysty przypadek! A buty naprawdę były konkretne niestety, została ostatnia para , zresztą o jeden numer za mała ;)
Rafał Czarny- w każdej sytuacji korzystam z posiadanego aparatu E-1 i ZD 14-54
61. Buty-bis
„Pani w obuwniczym miała taki ruch, że aż jej się buty rozeszły” :DCytat:
Zamieszczone przez bit4
No bo to promocje były . Ach gdzie te piękne czasy, gdy po welury to do Krapkowic się jeździło a ...po skarpety frotte do Opola, bo we Wroc było-nie... . ;)Cytat:
Zamieszczone przez agapiet
55- sympatyczne zestawienie gdzie starsza osoba ogląda sf i mam nadzieję, że nie pogryzła palców do krwi sympatyczny kadr.
56- codzienna czynność kioskarza przy zestawieniu np. zwrotów raczej bez emocji.
57- spojrzenie dziewczyny od razu wychodzi z kadru i robi to zdjęcie.
58- taki amant musi przyciągać wzrok i na pewno wyróżnia się z tłumu.
59- pani sprzedająca czekoladę ma w sobie coś ciepłego i sympatycznego.
60- to co w kadrze jest świetne jakby ta dłoń wydawała kategoryczne polecenia.
61- trzeba mieć niezły refleks i zmysł kadru aby powstał taki ciekawy obraz. Pozdrawiam.
Wiejo- dzięki za kompleksowe podsumowanie ostatnich moich fotek. Dodam tylko, że trochę czasu minęło zanim udało mi się ją tak ustrzelić, bo jest w ciągłym ruchu i o różnych godzinach w różnych miejscach ;)
Trochę skspresji w różnym wydaniu.
63. Mgr Magda Karwowska za ladą albo historia alternatywna
64. Posuw
63- ujęta ekspresja w codziennej rzeczywistości, kadr niemal nakazowy w wymowie następny proszę tylko bez grymasów,
64- spojrzenie starszej kobiety wymowne i wieloznaczne nie mogę jednak określić czy aprobata czy dezaprobata. Pozdrawiam.