Odp: FrustArt - otwarty wątek eksperymentalny
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Czytając ten wątek nie mogłem się powstrzymać - no nie mogłem :D. Ten wątek to takie dzielenie włosa na cztery lub coś w tym stylu (...) Macie i sobie obrabiajcie fotę (...)
Jak wrzucisz kiedyś "fotę" a nie "głupotę" to kto wie, może ktoś coś mądrego o niej napisze...
Ludzie zakładający wątek mieli nadzieję na ciekawą dyskusję o fotografii a nie kolejne wygłupy na bazie fotoszopa.
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Myślisz, że możesz napaskudzić w każdym wątku?
Zgadzam się z helmuthem. Rozrzucasz te swoje wątpliwej jakości szopowanki po całym forum, więc ten wątek mógłbyś więc odpuścić z pożytkiem dla wszystkich.
Taka prośba, CzaRmaXie zwyczajnie i po ludzku odpuść.
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
8Nieśmiałe próby streeta.
Mam wrażenie że bardzo nieśmiałe. Że byłeś tak onieśmielony, że cyknąłeś to zdjęcie udając że zawiązujesz buta ;)
Brakuje mi w tym zdjęciu jakiegoś punktu zaczepienia, nie za bardzo odczytuję, co chciałeś powiedzieć. Ale jest B&W, skos, jest pan na ławce, kosz na śmieci - przy odrobinie inwencji można by dorobić tu ideę ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Mam wrażenie że bardzo nieśmiałe. Że byłeś tak onieśmielony, że cyknąłeś to zdjęcie udając że zawiązujesz buta ;)
W dodatku tak zdenerwowany, że drżenia rąk nie dało się opanować nawet przy 1/60 sek :)
Pasjonujaco sie to czyta.....partie sie ujawniaja.:arrow:
Jeśli zbyt sarkastycznie to napisałam - przepraszam! :oops:
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
A dlaczego? Miałeś tracheotomię? :shock:
Dziękować Bogu nie miałem i jak na razie nie mam.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
No to już przesada, jeszcze przeproś że Żyjesz! :twisted:
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Nie zauważyłem sarkazmu w tym co napisałaś, napisałaś co widzisz i szanuję to. Dzięki tego typu krytyce można się czegoś nauczyć. ;)
---------- Post dodany o 22:37 ---------- Poprzedni post był o 22:31 ----------
Saboor, a Ty to tak sobie poklikać w tym momencie wpadłeś, czy masz coś sensownego do powiedzenia?
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Saboor, a Ty to tak sobie poklikać w tym momencie wpadłeś, czy masz coś sensownego do powiedzenia?
Ups! Sfrustrowany Artysta :???:
Może najpierw powiedz, co Tobie się w Twoim zdjęciu podoba, dlaczego chcesz nam pokazać to zdjęcie?
To i ja ups, przeczytałem wątek, robi się gorąco, będą leciały minusy jak ta lala:grin: to u nas na topie /nie od mojej skromnej osoby/. Pozdrawiam