1 załącznik(ów)
Odp: Analog wiecznie półżywy czyli cyfrowo z analogowego oczka.
Jak już powołasz fotki z kliszy do życia to pochwal się efektami swojej pracy :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Jak już powołasz fotki z kliszy do życia to pochwal się efektami swojej pracy :)
Klisza w labie się woła, jutro odbiór.
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Klisza w labie się woła, jutro odbiór.
Ja jutro odbieram B&W i też jestem ciekawy co z tego wyszło bo przeżyła dwa aparaty i klika przekładek do różnych kasetek a w tej co została oddana do wołania to trzymała się tak na słowo honoru (mam nadzieję, że wieczko przy transporcie albo w labie nie odleciało) :D
Tak się teraz zastanawiam, gdzie teraz będę wrzucał te fotki? Do "analog wiecznie żywy" pasują, do "analog wiecznie półżywy" też (Helios + e-620 :mrgreen:). Chyba będę dzielił fotki na połowę i wstawiał jedną tu, a druga tam. Tylko kurna jak dzielić? poziom? pion? i gdzie którą wstawiać. To ja jednak muszę przemyśleć :mrgreen:, z miesiąc albo dwa heheh
---------- Post dodany o 12:14 ---------- Poprzedni post był o 12:13 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Ja jutro odbieram B&W i też jestem ciekawy co z tego wyszło bo przeżyła dwa aparaty i klika przekładek do różnych kasetek a w tej co została oddana do wołania to trzymała się tak na słowo honoru (mam nadzieję, że wieczko przy transporcie albo w labie nie odleciało) :D
Będziesz miał kliszę super lomo po przejściach z historia :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Będziesz miał kliszę super lomo po przejściach z historia :-P
No jest opcja, że z tej kliszy wszystko będzie czarne i tak będę wrzucał po kolei 36 czarnych kadrów :D.
Aż tak "czarno" to widzisz? :mrgreen:
Ja wierzę, że będzie dobrze ale jak nie wyjdzie to będę miał czarne kadry z najlepszą historią po przejściach hehehe :D
1 załącznik(ów)
No to i tym razem cusik ja wrzucę i tutaj. Kombinacja szkła dość duża bo Zuiko 135 f2.8 + Zuiko Teleconverter x2 a to wszystko na panasonicu GX1
Załącznik 90651
Cytat:
Zamieszczone przez
MacGrong
No to i tym razem cusik ja wrzucę i tutaj. Kombinacja szkła dość duża bo Zuiko 135 f2.8 + Zuiko Teleconverter x2 a to wszystko na panasonicu GX1
Załącznik 90651
Fajny ten ceglany mur. Aż się prosi domalować "The Wall":grin: