Bo tak to jest, siedzisz, gapisz się w kod przez pół dnia i zachodzisz w głowę czemu nie działa tak jak chcesz. Przychodzi ktoś, staje za plecami i po chwili mówi: ty, tu średnika nie masz i voila, jest pięknie :)
Wersja do druku
Mireczku to Ty o parku Źródliska piszesz. Fabryczna, Przędzelniana to ten w/w park na Scheiblerowskim osiedlu Księży młyn. Barmichal76 właśnie tam w pobliżu "grasuje". Nie zaorali, ale te ładniejsze zakątki, zarosłydrzewami i krzaczorami. To "oczko wodne" o którym piszesz to latem istnieje, ale często(niestety) bez wody. Są tam takie bardzo ładne mostki, ale (tu też niestety) liściami lub śmieciami zapchane. Ale wiesz co...........ja tam specjalnie pojadę jeszcze raz to zobaczyć w zimowej szacie bo dawno tam nie byłem. Może choć trochę to wyczyścili, to ładne foty zrobię:grin:.
To od dziś jesteś Miniziomal:grin: skoro masz łódzką przeszłość. Zadbam też o to, żeby jedną z alejek w parku,Twoim imieniem nazwać np Aleja Mirka54:grin:.
Sam tabliczkę wkopię:wink:.
Dostaniesz ode mnie fotki stamtąd, aby wspomnienia wróciły:grin:.
sorry, ale staw na Jasieni to jednak nie to samo. A na wschód patrząc to ma się piękną trzypasmowke przed sobą.
Pozdr
Kurcze nie doczytałem wątku do końca.
Jak się doczekam aż napada tyle co na fotce Bogdana to zrobię zdjęcie w parku. Tylko ze światłem to może być problem, bo od wschodu to wieżowce niedaleko.
Nie ma lekko, na Żabich dołach też mam, a to droga, a to dwa mosty (brzydkie betonowe kolejowe) a to kominy, a to słupy elektr. Trzeba kombinować, wszędzie da się odnaleźć "coś" jeśli się dobrze popatrzy.
Co prawda nie z tej zimy, ale śnieg jest.
Bielanka
Załącznik 76441