78 - zacne :) mi się podoba
Wersja do druku
78 - zacne :) mi się podoba
AJ kroliczku cytuje autora, iz rzekomo zjebki dostaje:-) ostatnio nie czytam, a bardziej ogladam, tym bardziej, iz na ta lecie w jakimś tam programie, z Czarusiem fajnie się bawimy w innym wątku, a u niego tez pięknie, do tego faktem jest, ze marudy czasem lubią marudzic, nieprawdaz? :-)
Kiedyś jeszcze sledzilem różne wątki ale ile można brnac w niezliczone technikalia tak na prawdę nic nie wznoszące do tematu, zdjęć podobno coraz mniej w galerii, niech to o czymś świadczy...
pozdrowionka
Solennie obiecujemy, że w tym raju siusiakami dotykać się nie będziemy :-P
79. Dla każdego coś innego do wyboru do koloru - Pani mówi i Pani ma :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...5&d=1353592416
Kurka wodna, zmobilizowales mnie do zrobienia kilku koleczek metoda bardziej naturalna w postaci g1 + kit + zykkor, muszę SE tylko temat a wymyslec...
pozdrowionka
Dawaj ,dawaj. Moje kółeczka to wypadkowa wypadków i przypadków. Mam do swojej kamery dwa konwertery Cokina szerokokątny i tele a że mają gwint 37 to dawaj je do Olka i właśnie przy ogniskowej 12 - 20 tworzą takie kółka bo potem znikają :). Efekt kółeczek mi się podoba bo jeżeli jeszcze dodatkowo mamy jakieś w miarę ostre źródło światła w kadrze to powoduje ono, że na obrzeżach kółeczka zamiast czarnego pola robi się jasne i wychodzi tak jakby widok w kółku to był widok z lustra albo z bulaja :)
Wprawdzie nie z mikrusa ale tez male x10 fufu, myślę, ze się nie obrazisz za jedna foteczke w koleczko z lotu ptaka w twoim wątku:-)
Kastelgandolfo:-)
pozdrowionka
A za co mam się obrazić? Obraźliwy nie jestem. Fajne kółeczko a generalnie wiesz, że lubię wymyślanki i cudawianki :) i ta budowla w tym kółeczku - podoba mi się :). Powiedz mi czy to jest ten prywatny zamek co facet już 30 lat buduje i skończyć nie może?