Odp: Kalendarz klubowy 2014
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
OlyRulez nie będzie już kontynuowany?
Najwidoczniej nie, bo już dawno słuch po nim zaginął, a widać nie ma nikogo, kto by chciał sprawować na nim pieczę.
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Uważam, że formuła zgłaszania cudzych zdjęć przez innych jest taka sobie. Z kilku moich zdjęć sam zgłosiłbym do jakiegokolwiek konkursu może dwa, reszty niekoniecznie. Wybór jednego zdjęcia od makro przez podwodne na ciemno-burym artyźmie też jest taki sobie.
OlyRulez nie będzie już kontynuowany?
---------- Post dodany o 13:43 ---------- Poprzedni post był o 13:42 ----------
Dziekuję ale nie skorzystam z zaproszenia w związku z tym co napisałem powyżej.
Zatem jeśli zatem nie chcesz w tym uczestniczyć z powodu swoich zasad, to bądź uprzejmy nie krytykować FM z powodu swojego tylko o nim niepochlebnego wyobrażenia.
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Najwidoczniej nie, bo już dawno słuch po nim zaginął, a widać nie ma nikogo, kto by chciał sprawować na nim pieczę.
Ależ widać. :-D
Odp: Luźne gadki o konkursie Fotografia Miesiąca.
Odpowiedź na post apz, który zniknął z wątku kalendarzowego.
Ależ ja napisałem co myślę o zasadach, nie pisałem nic o wyobrażeniach. Co do wyobrażeń, to zdaję sobie sprawę jak trudno jest ten konkurs zorganizować, przeprowadzić głosowanie, opracować wyniki. Chwała Ci za to, że podjąłeś się organizacji tego konkursu. Mam tylko swoje zdanie na jego temat po roku funkcjonowania.
Szkoda, że nikt się nie odniósł do zdjęcia roku... Kończę i już nie przeszkadzam.
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Odpowiedź na post apz, który zniknął z wątku kalendarzowego.
Ależ ja napisałem co myślę o zasadach, nie pisałem nic o wyobrażeniach. Co do wyobrażeń, to zdaję sobie sprawę jak trudno jest ten konkurs zorganizować, przeprowadzić głosowanie, opracować wyniki. Chwała Ci za to, że podjąłeś się organizacji tego konkursu. Mam tylko swoje zdanie na jego temat po roku funkcjonowania.
Szkoda, że nikt się nie odniósł do zdjęcia roku... Kończę i już nie przeszkadzam.
No cóż. Wybór zdjęcia roku był w tym roku z co najmniej dwóch powodów niemożliwy. Ale chętnie poprawię to co można poprawić w obecnej formule wsłuchując się w merytoryczne uwagi, samej formuły na razie nie zmieniając, a jestem bardzo blisko puszczenia głosowania równolegległego obok wyborów przez Jury.
Nie widzę przeciwwskazań.
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Godne jest tylko samowybieralne jury, które wybrało zdjęcie roku,/.../
Bardzo mi się to nie podoba, bardzo. Co to Adamie znaczy: samowybieralne??
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Bardzo mi się to nie podoba, bardzo. Co to Adamie znaczy: samowybieralne??
Też chętnie bym się dowiedział.
Pozdr
Może Adam miał na myśli pewną niejasność w doborze członków jury. Z drugiej strony w punkcie III. jest zapis
Cytat:
- złonkowie Jury będą dobierani rotacyjnie spośród grona osób zaproszonych do Jury.
Skład osobowy Jury w kolejnych edycjach nie będzie publikowany przed zakończeniem edycji konkursu.
To powinno wyjaśnić temat.
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Może Adam miał na myśli /.../
To, co miał na myśli, wie tylko on. Mi nie spodobała się forma,
podająca w wątpliwość rzetelność jurorów i tyle.
We wrzesniowym regulaminie byla mowa o osmioosobowym skladzie jury, glosowaly dwa sklady jury po siedem czy osiem osob. Tak bylo jeszcze przez miesiac albo dwa napewno. Dzis widze, ze regulamin zmieniono. Pisalem o tym watku zgloszeniowym przy okazji zdjecia mackanr1.A zdjecie roku zostalo wybrane, opublikowane a nastepnie watek zniknal... Napisalem pod zdjeciem hmmm... ;-)Nie bylo wiecej komentarzy a potem watek zniknal. Dziwne, nie?
Za forme przepraszam, powinienem napisac w niejasny sposob.