Odp: Pstryki ignoranta czyli romans z "sześćsetdwudziestką"
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Szanowny Panie Saboor :wink:, że też tak się do Ciebie zwrócę, onegdaj chciałem się gdzieś zarejstrować (nie był to lekarz), niestety wszystkie tadziki były zajęte z wyjątkiem tego jednego, więc tak już zostało na stałe. Urodziłem się 732 lata później, dokładnie na 4 dni przed zamachem w Dallas :?:
A zwracaj:mrgreen: 732 lata powiadasz ... no to dobrze się Trzymasz, w życiu bym Ci tyle nie dał :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Co do RPG, to Twój sposób z technicznego punktu widzenia jest bardzo elegancki, ale pomyśl - z RPG-7 jaką byśmy mieli piękną katastrofę a jakie wspaniałe zdjęcia można by strzelić :foto3:
No tak, przy eksplozjach cała finezja idzie w ... powietrze, zwłaszcza przy użyciu PRG-7 "drugą stroną" :-D
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Swoją drogą "Księga Kanałów" - super.
Prawda? Cudów można dokonać.
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Wracając do fotek, to nie napisałem gdzież też się ostatnio włóczyłem, poniżej fotograficzna podpowiedź nr 2 (nr 1 był wcześniej):
92. ???
Zrób to jeszcze raz, ale tak by oba szkła były w GO. Będzie miodek.
Dziękuję Wszytkim za odwiedziny, szczególnie Saboorowi :). Niestety już tam prawdopodobnie nie wrócę (takich karafek używa się w Kataloni), jest tyle miejsc do zobaczenia a żywot taki krótki :-x. Dobra, jedziemy dalej z nadmorskimi klimatami:
93. Bogaty gamoń
94. Życie sobie zawsze poradzi (czyli egzystencja na skale)
95. Nostalgia
96. Na klifie
Ładne obrazki zapodajesz :)
A spróbuj przekadrować nr 95 tak aby ten rozmyty kamień usunąć z pierwszego planu ?
Dzięki :) to takie jeszcze lekko podkręcona:
97. Spokój
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
Ten budynek ma potencjał - ciekawe miejsce wypatrzyłeś tylko jak je fotograficznie ugryźć?
Właśnie! Jak go ugryźć skoro, jak piszesz "naokoło ponastawiali różnych takich zasieków", aż żal :)
Kadr 83 coś mi nie pasuje :roll:
Może w pionie i pion budynku zgrać do lewej krawędzi?
Dzięki że tu zajrzałeś, niestety mam tylko kadr w którym jest za mało budynku w budynku a moje zdolności w PS nie są jeszcze na tyle wysokie żebym podjął się takiej ekwilibrystyki (nie chodzi o samo prostowanie, tylko nie chcę zgubić ognia).
Pomijając świetne zdjęcia podobaja mi się bardzo Twoje opisy. "Bogaty gamoń" mocno mnie rozsmieszyl :-)