Odp: Macro - praca zbiorowa
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
ile warta jest ta koszulka, bo nie rozpoznaję banknotu?, ale jak to są $ lub Euro to można:mrgreen:
Pewnie jest tania i tandetna bo to chińska waluta ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Chryzogon
Pewnie jest tania i tandetna bo to chińska waluta ;-)
dlatego odciąłeś metkę pod kołnierzykiem. :cool:
Fajny pomysł z tym banknotowym origami
1 załącznik(ów)
pewnie do niczego nie przyda mi się ta wiedza (może w krzyżówce) ale zapytam - co to śluzowce?
czy to książę czy księżniczka była zaklęta w żabę, bo już nie pamiętam:lol:
Załącznik 66674
omd+12-50, pierścień ogniskowych ustawiony na "macro"
kilka innych w wątku https://forum.olympusclub.pl/threads...%98CIA/page115
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
dlatego odciąłeś metkę pod kołnierzykiem. :cool:
Fajny pomysł z tym banknotowym origami
Dzięki,nudziło mi się niemożebnie zimą.Kupiłem 35tkę i próbowałem,próbowałem i nadal mam kłopot z tą niesamowicie płytką GO.W plenerze robię robaki z ręki,zwykle f.3,5 bo to ruchliwe bestie i jest problem,malutka GO,albo przymykam i większość fot ruszona!Zacznę nosić statywy lub kupię lampę ringówkę,inaczej flustracja mnie zniszczy;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Chryzogon
Dzięki,nudziło mi się niemożebnie zimą.Kupiłem 35tkę i próbowałem,próbowałem i nadal mam kłopot z tą niesamowicie płytką GO.W plenerze robię robaki z ręki,zwykle f.3,5 bo to ruchliwe bestie i jest problem,malutka GO,albo przymykam i większość fot ruszona!Zacznę nosić statywy lub kupię lampę ringówkę,inaczej flustracja mnie zniszczy;-)
a może szybki pstryk ciekłym azotem i model pozuje z każdej strony, tylko uważaj bo może się połąmać:lol:
1 załącznik(ów)
wrzuciłem tego kwiatka ostatnio do wątku florystycznego, ale do macro też się nadaje
Załącznik 66729
niech ktoś w końcu napisze co to śluzowce:?:
Google, Microsoft i pół jabłka nie są dla mnie autorytetem, wolę po staremu zadać pytanie, może ktoś odpowie?:lol:
Najlepiej ten co uwiecznił te jak im tam było - śluzowce:mrgreen:
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
a może szybki pstryk ciekłym azotem i model pozuje z każdej strony, tylko uważaj bo może się połąmać:lol:
Pomysł git!!!Mam nawet kilka fotek trupków,są takie katastroficzne :grin: