fret, mam takie (być może) złudzenie, że głowa trochę za duża w stosunku do reszty modelki...
Wersja do druku
Ok, będzie konkret. Czepiasz się matki natury. Modelka którą postarzyłem światłem ma 40 lat. Nadal uważasz, że źle wygląda wygląda? To zazdroszczę Ci żony i koleżanek, bo jak na moje standardy wygląda świetnie. Modelka w koszulce nie ma 180cm wzrostu, a reguła jest prosta. Wielkość głowy raczej nie zależy od wzrostu. Dlatego wysokie mają często stosunkowo małe głowy, a modelki niższe maja głowy stosunkowo większe. Nie podam dokładnej wartości, ale w przypadku tej modelki stawiam na 158. Rozejrzyj się w realnym świecie. Rozejrzyj się w realnym świecie, mam wrażenie, że za dużo plejboja oglądasz...
Przy każdej okazji, nie tylko na tym forum, wspominam, że fotografuję kobiety piękne, ale naturalne. Bez makijaży, wizaży, stylizacji i tony fotoszopa. Szukasz ideału? Kup sobie lustro. I nie zapomnij wyprać prześcieradła.
@fret, czemu z mety pienisz się jak: szare mydło "Biały Jeleń" w pralce "Frania", co?
Przecież napisałem jak wół(znaczy: jak Saboor):Tak, tak, wiem, wiem. Przecież gadaliśmy o tym.Cytat:
Zamieszczone przez fret
a co Ty cierpisz do tego pisemka? O niebo lepsze od CKM. :-PCytat:
Zamieszczone przez fret
No! To tyle. Teraz strzepnij pianę, wylej mydliny(byle nie na mnie) i zapodaj następną... fotkę.
Bo ja lubię sensowną dyskusję, a nie czepianie się dla samego czepiania. Duża głowa? To mi zarzuć zła perspektywę. Jak pstrykałem z wysokości brzucha modelki (co raczej widać), to w żaden sposób głowy jej nie powiększyłem. Czepiaj się mnie, a nie dziewczyn. Za czepianie się dziewczyn masz zawsze zagwarantowaną pianę. Taką, że "Biały Jeleń" w pralce "Frania" to pikuś i miłe wspomnienie dzieciństwa :)
To może być z pożytkiem dla forum. Niektórzy w stresie szybciej pracują :mrgreen:
nie drzeć mi się na Ojca !! :-P
na tego typu foto się nie znam - więc się nie wypowiem bo jeszcze nakarmią mnie mydlinami :-P
Chyba jestem jedynym w tej dyskusji, który nie użył żadnego wykrzyknika, a Wy o darciu i krzyku... Ciekawa retoryka... ;)
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Jak sobie patrzę na forum Oly w wersji "sami swoi", to chyba bym wolał bana niż taką przyszłość Oly klubu...