Pierwsze jakby nieostre :roll:
Tak, ten ucięty budynek mnie też nie pasuje. Za to morze- aż bym chciał popływać :grin:
Ładne widoki, ładne kolory.
PS
Uważaj z tym ziołem- jak przesadzisz, będziesz miała takie wizje jak Mirek :-P
Wersja do druku
Może dlatego, że klejone? Sama nie weim...
Po sugestiach poniżej ciachnęta wersja :wink:
Druga fota speszali fo ju :mrgreen: No to plum! Tylko uważaj na jeżowce :wink:
Mi to nawet ilości nie pomogą by mieć takie wizję :-P
Bez kawalka czerwonego daszku lepiej.
Lola, czy ty kiedys jadlas jezowce??? Jesli nie, to przy nastepnej okazji powinnas sprobowac. Pychaaaaaaaaaa.
To po prostu skondensowany smak morza
POzdr.
Hej,
No nie jadłam niestety. Nie spotkałam się z nimi w "menu" ani w Czarnogórze ani w Chorwacji. Napewno jeżeli będzie taka okazja to spróbuję :wink:
P.S. Ale mam na pamiątkę z jeżowcem zdjęcie.. Robiącego za kapelusza na mojej głowie :mrgreen:
Jeżeli łowione przy porcie to napewno... Tak samo jak ryby, kraby, mule czy krewetki :wink:
Ależ drogi Henryku! Lubię i to nawet bardzo lubię! Chciałeś się popluskać więc dlatego wybrałam takie co dwa metry głębokości ma więc nawet małego paluszka byś sobie nie pokłuł. No chyba, że masz 2.30m. Przecież w mojej TWA jesteś w końcu :mrgreen:
Chyba czas odkurzyć półki, szuflady i zgarnąć pajęczyny w moim wątku :wink:
Rozpocznę serię Prazką od poniższego zdjątka żebraka. Miałam straszne upory ale wkońcu się odważyłam i go "cyknęłam" :mrgreen:
Jestem ciekawa Waszych opnii :roll:
Zebrak wyczul sprawe... albo sie tak maskuje przed otoczeniem.W konwencji B&W najlepiej rejestruje sie takie zdarzenia.