Ciekawe te Twoje fotki. Z ostatnich szczególnie kopalnia, choć lepiej gdyby była wyprostowana. Zdjęcie kamienic również bardzo mi się podoba choć szkoda nieba i postaci. To bardzo ładne i ciekawe miejsce.
Wersja do druku
Ciekawe te Twoje fotki. Z ostatnich szczególnie kopalnia, choć lepiej gdyby była wyprostowana. Zdjęcie kamienic również bardzo mi się podoba choć szkoda nieba i postaci. To bardzo ładne i ciekawe miejsce.
hej grex,
ja zaytam o inna sprawe.
jak to jest na tym nikiszu, bezpiecznie dla ludka z innych stron polski? juz sie kilka razy tam wybieralem, ale ostatecznie zawsze mi odradzano, bo "w ryj dac moga, moga dac".
pzdr
eho
Ja tam byłem wczesnym rankiem pierwszy raz w życiu , od godziny ok 7.30 do 8.30 i nie spotkałem żadnych nieprzyjemności. Spacerowało kilka osób ale bardziej się uśmiechałi na widok ludków z aparacikami ;] Nie wiem jak wygląda tam po południu
73 normalnie rewelacja!
Racja tadzik1231, w pionie lepiej!
ja bym jeszcze detale podciągnął, wot tak:
i jest ok. :grin:
Zawsze do celu mozna roznymi drogami dojsc.Warstwe mozna tez na kilka sposobow utworzyc.
Detale mozna wyciagac ustalajac punkt i wielkosc jego(w tym pluginku-prawda?)ale mozna pojechac na calosci i uzyc pedzla(to ten butonik po lewej na dole):-P
Wtedy szczegoly sa takie same na obszarze zaznaczonym a nie maleja proporcjonalnie do wielkosci promienia zakresu.
Ale sie nawymadrzalem,oj ojojojojoj.
kurcze-coraz dluzsze posty pisze:oops:
Mirek, napisał byś raz coś jak "krowie na rowie" a nie ciągle rebusami sypiesz :lol:, w końcu to wątek dla początkujących.
Pozdrowienia:
Tadzik