za waszą radą poprawiłem q58 :) jak teraz?
Wersja do druku
za waszą radą poprawiłem q58 :) jak teraz?
No nie wiem... jest trochę lepiej, jeśli chodzi o ten zielony kolor, ale rewelacji nie ma.
Sama ma problemy z takimi kolorowymi poświatami, nie umiem sobie z nimi radzić, więc nie podpowiem Ci co zrobić, nie znam recepty niestety :)
Ale wymyśliłam dwie wersje. Jedną cz-b, a drugą... hm... tak z przymrużeniem oka, nie bierz na serio :) (Oczywiście usunę, jeśli tylko wyrazisz taka wolę)
Po poprawce dalej nie naturalność cery jest widoczna. Myslę, że należy wrócić do surowego obrazu i zacząć obróbkę od ustawienia balansu o ile było robione w ORF.
agulka kolorowe mi się podoba z taką "mgiełką" :)
2 wersje tego samego zdjęcia :) czy któraś wam się widzi?:lol: I czy waszym zdaniem światło na włosach przeszkadza?:roll:
Jeśli chodzi o mnie to zdecydowanie kolor. A światło na włosach może niepotrzebnie odrywać uwagę od ładnej modelki.:grin:
Samo światło trochę wymknęło sie spod kontroli a do tego tak wykorzystane nie busuje kadru. Gra prawie nie znaczącą rolę w ujęciu. Kolor bardziej podchodzi z uwagi na tło ale też sposób ujęcia modelki jest nie ciekawy.
mała przerwa od portretu :)
W q 61 trochę szkoda światła na włosach, ale poza tym bardzo mi się podoba. A q62 super sympatyczne :3.
Na dworze -3 a u Ciebie lato na całego. :grin: