W przeszlosci wszyscy slawni dzisiaj artysci byli niedoceniani i nazywani dziwakami w swoich epokach...:wink: Wiec baw sie dalej na Twoj sposob bo niezle Ci to wychodzi.:)
Wersja do druku
Dobre ujęcia, widać pomysł. Dodatkowe efekty podkreślają przekaz. Jak na razie nie odrzuca mnie to, choć taką fotkę nr 49 chętnie zobaczyłbym bez.
widać że wiesz co robisz i że Cię to bawi, mi się bardzo podoba Twój styl :roll:
i umiejętność dobrania obróbki do zdjęcia :wink:
Dzieki ze wpadacie, mimo że nie prezentuje tu czystej fotografii. Ale żeby nie było, fotki cyknięte Olkiem :grin:
Ostatnie z tej serii.
53.
i ostatnie 54
ten księżyc to prawie jak znak firmowy :grin:
Symbol pewnej serii :) A że lubie księzyce to inna sprawa :)
super, zarówno 53 jaki i 54 :grin:
Oglądam często twoje prace w tym wątku. Po jednym z komentarzy diabolique aż zerknąłem sobie na twoją stronę domową. Przydałoby ci się więcej prac mniej związanych z grafiką, a bardziej z fotografią. U siebie (chociażby w galerii "ludzie") pokazujesz, że i bez tak daleko idącej obróbki te zdjęcia i tak przekazują dużo emocji. No i widzę, że ma cię kto "inspirować" ;)
Ale to tylko MSZ. Jak napisał RE, nie musisz schlebiać gustom. A że sam diab jest tu częstym gościem? Nic tylko pozazdrościć ;) :D
Pozdrawiam