Witam
Mnie 64 widoczek bardzo sie podoba , niebo może ciut za jasne ,
drzewo wcale nie przeszkadza .
Pozdrawiam :)
Wersja do druku
Witam
Mnie 64 widoczek bardzo sie podoba , niebo może ciut za jasne ,
drzewo wcale nie przeszkadza .
Pozdrawiam :)
Ostatnie jest bardzo fajne, najbardziej mi się podoba, bo dużo dało niebo. Z tym drzewem to rozumiem Twoje wątpliwości ;)
Wydaje mi się, że skoro lubisz krajobrazy, to powinieneś zainwestować w szare połówki.
Agulka- Muszę kupić jakiś filtr nie ma wątpliwości (próbowałem to zdjęcie robić z różnym EV, tak przy -2 niebo wyglądało dobrze ale znowu gór nie było widać itd. taki flircik wówczas by się przydał).
Ann- Co do nieba zgadzam się, że jest za jasne. Ogólnie ostatnie fotka jest dosyć stara nie wstawiałem ze względu na przepały na niebie i te drzewo po lewej stronie.... więc cieszę, że mimo to się podoba.
nipo80- dzięki za komentarz i poświęcony czas na przeglądaniu tych wszystkich zdjęć.... wolałbym jednak te pierwsze fotki ze swojego wątku skasować....bo wstyd. Nad panoramką pomyślę.
Dziękuję za wszystkie komentarze.
Pozdrawiam
Niektórzy z okna spoglądają na takie....
Ładne widoki pokazujesz ale MZ, wszystkie jakieś ponure. Wiem, że ze słońcem tam krucho :wink:, ale można trochę rozjaśnić w programie graficznym od razu jest (MZ) trochę weselej :)
Ja bym to widział raczej tak:
Dlatego, że obrabiam na laptopie i ciężko mi trafić z odpowiednimi ustawieniami- u mnie wydaje sie jasno- może tak lepiej (chociaż u mnie fotka straciła na wyrazistości)....
Kolejne.....
Takie sztuczne te owieczki, jakoś dziwnie wyglądają, ale widoki ok.
Eee fajne te owieczki takie swojskie klimaty ja jestem na tak