-
2 załącznik(ów)
Witam i dziękuję za komentarze (wreszcie :) ). Co do manuali to ostał mi sie jeno...pentacon pięćdziesiątka i jest to szkło tylko do zadań specjalnych, kiedy potrzebuje jego specyficznego bokeh-u.
Co do wrzucania na fotosik a nie jako załącznik zawsze mi się wydawało, że szkoda obciążać serwery naszego forum, no ale skoro tak radzicie....
Dwa kolejne zdjęcia nieco odmienne już formą (powinni być zadowoleni fani minimalistycznego podejścia do obróbki), oba robione zd 50/2:
-
Baaardzo przyjemne fotki :) Wydaje mi sie ze moze w obu przypadkach lepiej by bylo ostrosc zlapac na czułkach :) tak troche oczy mi bładza w poszukiwaniu czegos ostrego.
-
z ostrością to oba nie trafione .. przepraszam mnie sie te dwa nie podobają
-
Kadry w ostatnich udane, ale troszkę za mała GO.
-
Rumi, nie przepraszaj, cenię szczerość. Zacząłbym się bardziej martwić jestli by nikt defektów (stricte obiektywnych) nie dostrzegał.
A mała GO to własnie to co lubię - balans jak na linie....czasem nie wychodzi, ale za to jak wyjdzie to ech! :)
-
Witajcie, dawno to nic nie wklejałem. A ostatniop zaczynam właśnie doceniać dobrodziejstwa formatu RAW, oto kilka ostatnich zdjęc mojego zwierzyńca.
-
-
Piesek bardzo żywiołowy i świetnie bawi się na sniegu. W kotku przeszkadza trochę poręcz w pdr.
-
Mi się kotek podoba pomimo DP.
Ale prośba - wklejaj zdjęcia jako załączniki forum - wygodniej się przegląda.
-
1 załącznik(ów)
Do prośby ustosunkowuję się pozytywnie. Poniżej zabawa zuiko 2.0, ratowanie przepaleń w raw i dopieszczenie w PS. Mam nadzieję, że Wam się spodoba.