-
Oststni autoportret BW miły dla oka, ale nie ze względów technicznych:wink:, światło wydaje mi się płaskie, ostre?
Poprzedni w colorze zupełnie na odwrót.
Bardzo fajne zdjęcia ślubne, najbardziej podoba mi się wyraz twarzy blondyny na pierwszym i dziewczynka przy stole.
P.S. D5 sprawuje się świetnie
-
1 załącznik(ów)
Coś z niczego. Zdjęcie wykonane przypadkowo E-400 z niefirmową lampą w ciemnym miejscu:) Zdjęcie to Crop. NIe byłem przygotowany na fotki więc szkło to KIT 14-42:)
Coś tam wyszło ale prosze oceńcie:
-
No, takie zakończenie dyskusji o kanonach, fullfrejmach z toną słoików jaśniejszych od Słońca mi się podoba :D
-
Bardzo podoba mi się pierwsze z 'analogowych' - piękne barwy, ciepło, nastrój. Przecudny bokeh.
Ostatnie jest na pewno ciekawe. Sztuczne, zimna lalka z porcelany. Coś w tym jest.
-
Jeśli chodzi o okoliczności w jakich powstało to zdjęcie, to jest po prostu doskonałe.
-
-
Ostatni portrecik pomimo, ze piszesz o przypadkowości jego powstania jest świetny.
-
1 załącznik(ów)
Seba
Sebastaian, tym razem "troszke zmęczony":)
-
ostatnie bardzo mi się podoba,nastrojowe, niepokojące, pani przed nim całkiem na nie, gabinet figur woskowych, nie czuję intencji
Serdecznie pozdrawiam
-
Znakomite, tylko szkoda, że to nie nasz Sebba(Seeba). Nigdy nie nauczę się jego Nicka. Ale fotka naprawdę mi się podoba. Nie będę analizował, ale jest - ok.