...nie działa !!
Wersja do druku
...nie działa !!
Ku..... znowu nie dziala.
Tropic kazal zimowita wrzucic.Co czynie.Z bokuZałącznik 181560 i z gory z muchaZałącznik 181561 A to zabijcie,ale nie znam nazwy,pewnie zaraz bede wiedziec Załącznik 181562
Zdzisie...
Załącznik 181673
Załącznik 181675
Załącznik 181674
Nieprawda.To nie ja sie opuscilem.To Wy podniesliscie poprzeczke.Popatrz.Zaczynaja sie pojawiac ciekawe ujecia kwiatow,ich wycinki,.Pokazywane sa w niecodzienny sposob,z przyciemnionym tlem,nieraz ciemnym bardzo,prawie czarnym.Zdjecia kwatkow nie sa juz tu traktowane jako banalny temat poczatkujacych.To jest to do czego dazylem na forum.To moja wygrana.Jakosc, ale i temat pokazywany jest naprawde bardzo ciekawie i na poziomie.Poszukaj takich kadrow kwiatkow tu na forum z przed 8-10-ciu laty.
Zimowity u mnie póki co, jeszcze nie wychylają się :)
Różowo :grin:
Załącznik 181695
Nasturcja
Załącznik 181696
Tym razem z mojego ogródka. :cool::mrgreen:
tropic świetne kadry ze słonecznikami :)
---------- Post dodany o 19:19 ---------- Poprzedni post był o 19:18 ----------
clematisy, piękne kwiaty, dawaj więcej :)
---------- Post dodany o 19:21 ---------- Poprzedni post był o 19:19 ----------
Mirek rzeczywiście z zimowitami mógłbyś się bardziej postarać ;)
[QUOTE=lisiajamka1;1288709]Twój ogródek ma coś z wiszących ogrodów Semiramidy :grin:=QOTE]
Do ogródka Semiramidy to mu daleko, tydzień temu je posadziłem. :mrgreen:
Rabbit, na więcej to muszę się wybrać do cudzego ogródka. :-P:mrgreen:
Z jednego krzaka...:grin:
Załącznik 181717
Załącznik 181718
Te co posadziłem to sobie dalej na moim balkonie rosną i mam nadzieję będą rosły. :mrgreen:
Ale więcej to muszę upolować z cudzego ogródka, przecież nie będę wklejał stu zdjęć tego samego mojego kwiatka. :mrgreen:
Rabbit, prawie cały krzaczek hortensji możesz zobaczyć w poście 5681, pierwsza fotka. :mrgreen:
a, zobaczyłem, całkiem dorodne krzaczysko :)
Aby tradycji stało się zadość, jak zawsze z cudzego ... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Uliczny,
Załącznik 181894
Nasturcje, słoneczniki, powojniki, hortensje, przyjemnie posiedzieć sobie w tym wątku:grin:
Mam słabość do róż w pąkach:razz: w tej formie wyjątkowo mi się podobają, tło bardzo fotogeniczne.
Takiego ogródka tylko pozazdrościć:mrgreen:.
Mało popularna roślinka, bardziej kolekcjonerska, przynajmniej w naszych stronach:wink:. To zapewne nikandra, łatwo pomylić ją z miechunką. Och, jak ja żałuję, że nie odwiedziłem Twojego ogrodu...:neutral:.
dalia :)
Załącznik 181905
Dalia â przecudnej urody. Z cudzego ogródka :wink:
Zdziś - Zimowit :wink:
Załącznik 182050
Wilec
Załącznik 182062
No ładne kwiatki zapodajecie :-)
Załącznik 182071