Bardziej drugie mi podchodzi ze wzgledu na jakby zamrożenie ciekawej sytuacji przeplecionej żywą postacią kobiety a plakatowym zawodnikiem.
Wersja do druku
Bardziej drugie mi podchodzi ze wzgledu na jakby zamrożenie ciekawej sytuacji przeplecionej żywą postacią kobiety a plakatowym zawodnikiem.
Drugie bardzo mi się podoba. Zastanawiałem się dlaczego i chyba to przez B&W, które zlało oba "światy" w jedną całość.
BW żądzi
Oba z serii "Basket" świetne. Masz Ty oko, kobieto :wink:
Szkoda, że postacie w kadrze takie zwykłe. Mogłaś zaczaić się na jakiegoś "twarzowca". Ale miejscówa zacna, z potencjałem.
Rafał, jasne że się czaiłam ale kolejka wiesz - przyjeżdża i odjeżdża, upolujesz albo nie. Tu było nie. Na samą kolejkę poluję za każdym razem razem jak jestem w 3mieście (nie jest to łatwe biorąc pod uwagę długość trasy) :) Czekam aż znów wydłużą kurs Skm-ek do Tczewa, będzie łatwiej.
Dzięki za wejścia.
w SKM2 podobaja mi sie geometryczne, prostopale spojrzenia - oko fajnie lazi (i nic nie przeszkadza), no i skala.
sam nie wiem, moze mi sie tylko wydaje, ale moze troche rozjasnic PGR. jak tak patrze, po raz ktorys tam z kolei (notabene), to wydaje mi sie za ciemno w tym miejscu. postac sie gubi, za slabo odcina od wnetrza potwora...a moze tylko kontrast mniejszy, a moze mi sie wydaje :)
Nie lubię "kolorowanek" a tu - proszę! Jest naturalna kolorowanka (skm1) :grin:
Musiałaś to wymyślić dużo wcześniej a potem już tylko czaić się z aparatem.
I udało się :)
ostatnie świetne! (to b&W)
Bardzo fajne :)