Że śliczna wrzutka uliczna, to prawda 1457 i 1459 po prostu miodek. Masz może bez obciętego łeba tago z 1457?
Pozdrawiam
Ja
Wersja do druku
Że śliczna wrzutka uliczna, to prawda 1457 i 1459 po prostu miodek. Masz może bez obciętego łeba tago z 1457?
Pozdrawiam
Ja
Fotki streetowe zwiazane ze Slaskiem czekam na wiecej:-) 1457, 1458, 1459 oraz biuscik swietne.
"Gołebiarz" ze stadem świetny, bardzo są z nim spoufalone widzę.
Czekam na więcej śląskich fotek.
Pozdrawiam AP.
Gołębiarz świetny - prosimy o następne
Dzięki za wjazdy i komentarze. Tymczasem goła pani. Ach, jak ja lubię nagie panie... :-P):
1463
Podzielam Twoje proste (czytaj banalne) upodobania.....podziwiam sposób ich obrazowania.
O ku....wa muszę sprawdzic z czym ja dzisiejszego wieczoru mieszam kolę?
Po czym można miec takie czestochowskie rymy???
Piknie pstryknięte,czekam na dalsze efekty obróbki pozostałych fotek.:cool:
Rafale, zdecydowanie nie gustuję w nagich paniach, ale ostatnia fota- rewelacja!!! gdyby tak jeszcze połowa twarzy była widoczna, lub przeciwnie- występlować plamkę noska. tak czy siak podoba mi sie bałdzo.
Biust jak biust, bez szaleństwa, preferuje inne kształty biustowe...:)
Tym razem podzielam twoje upodobania Rafale, bo ostatnia naga pania pieknie pokazales.
Tylko mi nie mow, ze jestem gejem :wink:
Fota rewelacja :) Mam sentyment do rozebranych kobiet ale ta jest jeszcze oświetlona zacnie.
Odpowiednio dobrane swiatlo eksponuje piekno nagiej kobiety i to jest to.
Mam nadzieję, że mnie nie pogonisz, gdy wbrew akceptowanej regule, wypowiem się pozamerytorycznie - nt. modelki. Komentować merytorycznie nie mam śmiałości.
Bardzo, bardzo cieszy mnie pojawianie się aktów modelek o piersiach ... hmmm ... mniej dominujących kadr. Zdaję sobie sprawę, że większość Panów woli dużość ale mnie małość ich raduje niewymownie.
Mam nadzieję, że będziesz wytrwale zdążał tą drogą i to dopiero początki ;)
Stanowilibyśmy idealny duet - Ty byś nie przepuścił żadnej z małymi, ja żadnej z dużymi. Ideałami, rzecz jasna.
ps. Moim zdaniem ładny chłopak jesteś. :grin:
Tymczasem kolejna fota, łif dedikejszyn dla Wieprza:
1464
[QUOTE=Rafał Czarny;716198]Wieprzu, śniłeś mi się ostatniej nocy. Jak Boga kocham. Ale żadne tam fidrygołki - piliśmy po prostu wódkę./QUOTE]
Jaki Ty Rafale monotematyczny jesteś. :wink::lol:
Piotr,masz fajny obiektyw..........ale nie rób Rafała bosko.......Ty go zrób prawdziwie:-)
Dzięki za wpisy i odwiedziny. Tymczasem foto-eksperyment. Dostałem za darmoszkę od Jacka (jeszcze raz dziękuję) chyba ze 150 przeterminowanych ruskich filmów Foto 65. Termin minął... 25 lat temu. Nadają się tylko do zabawy i eksperymentów, bo efekt jest nieprzewidywalny. Wołałem film na pałę w D-76, bo nie wiadomo jakie czasy zastosować do takiego staruszka.
1465
Sprawdza się powiedzenie "gniotsa nie łamiotsa". Foto 65...Ach, kiedy to było !
Nooo, fajoskie. Podziel się, może to jest ten moment, w którym mam wrócić do analoga :)
hmmm za duzo dobrego...
Foto - eksperyment. To już nie foto - to grafika. Gratuluję.
A mowia, ze ruskie to be...:-) widac eksperyment powiodl sie.
Tymczasem kolejne foty. Pierwsza to skan, klatka zrobiona kilkanaście lat temu na jakimś koncercie (chyba Świetlików). Druga fota sprzed tygodnia z Bytomia.
1466
1467
babeczka w świetle super ale za Wanilią, kurdę jak ci zazdroszczę że masz taką radochę z fotek ja ostatnio nie mam czasu
A'propos pierwszego, masz może ujęcie jak już ją całkiem połknął ??? :shock::lol::lol::lol:
no właśnie - na tym pierwszym zdjęciu - czyje to wary??? :shock:
:grin:
Ja też do pierwszego .Ładne glonojady :wink:
Swoją drogą, jakby pewne podobieństwo w postaciach widać, na pierwszej a'la glonojad i na drugiej z ssaniem kciuka ;-) (i ona podobna, i on jakby trochę)
Uff! Toż to nie glonojad, to już jamochłon!!:mrgreen:I to prawie pełną gębą!
Świetne!:grin::grin:
RC Dawaj więcej "z wykopalisk".
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
No Przestań! Rzucaj i to migiem inny jaracz podniesie:grin: