Yamada wielką frajdę sprawiłeś mi swoimi pięknymi zdjęciami miejsc w których byłem trzydzieści lat temu :)
Chyba odkurzę rzutnik i obejrzę swoje wyblakłe orwochromy z Szczelińca i okolic :grin:
Wersja do druku
Yamada wielką frajdę sprawiłeś mi swoimi pięknymi zdjęciami miejsc w których byłem trzydzieści lat temu :)
Chyba odkurzę rzutnik i obejrzę swoje wyblakłe orwochromy z Szczelińca i okolic :grin:
Yamada,
Bardzo fajne zdjęcia, czuję się, jakbym chodził obok po tych górach, aż zadyszki dostałem od wspinaczki!:mrgreen:
Wiele, naprawdę wiele ze zdjęć tu obecnych jest wartych powrotu. Dzięki,
Zdjęcia jak zawsze super, fajnie było sobie przypomnieć jak tam jest pięknie.
Panoramy rewelacja.
Pozdrawiam
Znowu fajna wrzutka, tym razem najbardziej mi się spodobały te ze schodami :grin:
Miejsca piękne, kadry także............no i oczywiście fotki bdb.Czy to obróbka, czy to jakieś hdr-owanie na wielu fotkach mi przeszkadza.
Dzieki Panowie za odwiedziny i komentarze. Co do HDR-ów to nie robię ich, nie ma tu ani jednego HDR-a. Większość zdjęć robionych jest z filtrem połówkowym szarym Cokina. Dlatego wiele skał udało się sfocić bez przepałów i rozjaśnić te zacienione.
Ostatnie cztery fotki. Błędne Skały, mało ale pogoda nie bardzo, dużo ludzi było, większość to zdjęcia jakie robiłem ekipie, takie pamiątkowe.
Y267
Załącznik 123070
Y268
Załącznik 123071
Y269
Załącznik 123072
Y270
Załącznik 123073
Znowu znajome widoki. Byłem tam parę dni przed Tobą, pogoda też nie bardzo, za to ludzi prawie wcale :grin:
Spodobało mi się Y262(schody podświetlone wpadającym słonecznym światłem).
Z ostatnich Y269 b. fajne.
............
To suche drzewko z Y264 też musiałem uwiecznić swoim aparatem:)