Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
alnico
Dało rade :grin:
Super, zapamiętamy.:wink:
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Za brak delikatności? :shock:
ot co... brak delikatności... jakoś wierzyć mi się nie chce:P
---------- Post dodany o 18:34 ---------- Poprzedni post był o 18:32 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
szafir51
dla mnie uroda tego zdjęcia leży w sentymencie, chwili, tzn. fajnie było, ciepło, córka, miłe wspomnienie...
zawsze tak jest, ja zawsze będę patrzeć na zdjęcia Wiktorii inaczej, jest moją siostrzenicą więc to naturalne:)
---------- Post dodany o 18:35 ---------- Poprzedni post był o 18:34 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
A takie coś wyciągnąłem w Gimp -> GMIC. Jest odrobinę delikatniejsze od helmutha
Owszem delikatniejsze i chyba ta wersja odpowiada mi najbardziej :)
---------- Post dodany o 18:46 ---------- Poprzedni post był o 18:35 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
alnico
a u mnie nadal "musisz rozdać ..." zarówno u Sabora i u ciebie :(
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Owszem delikatniejsze i chyba ta wersja odpowiada mi najbardziej :)
Pokazałem tylko, jak wygląda różnica między Twoją konwersją a konwersją do BW, przy użyciu jednego narzędzia.
Bodzio pewnie pobawił się jeszcze suwaczkami.
BodzioP - Twoja mnie też najbardziej leży, ale może to kwestia mojego monitora :)
Cytat:
Zamieszczone przez
alnico
dankeszen :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Pokazałem tylko, jak wygląda różnica między Twoją konwersją a konwersją do BW, przy użyciu jednego narzędzia.
Bodzio pewnie pobawił się jeszcze suwaczkami.
:-P
Ale delikatnie
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
themoth
BodzioP - Twoja mnie też najbardziej leży, ale może to kwestia mojego monitora :)
Jesteś pierwszą osobą, która mówi do niego Bodziop :p
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Się nam dziewucha wyrabia :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Dziękuję :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
A zmieniłbyś "się" na "ale" i już inny sens zdania mamy ;):D
PS.
Się z Tobą zgadzam :D