Gdzie za słabe?? Co za słabe?? Jak za słabe??
Majkel, daj to się przekonasz. :-D
Wersja do druku
Za słabe, bo tak mówię. Mówie, bo wiem. Wiem, bo się znam ;)
Zamiast do galerii, jeszcze jedno fortepianowe, zza firanki:
389
Załącznik 143923
389-to pojechałeś:!::) Intrygujące. Znakomite:!:
389 super. włącza myślenie :) pozdr
387 mi się podoba. W szybach kalejdoskop powstał, kolor tu bardzo pasuje.
Co do oklepania fortepianiu, nie wiem czy musi nas obchodzić, że jest milion innych zdjęć tego instrumentu??? Musi? Moim zdaniem zupełnie nie powinno to wpływać na odbiór. Podobnie jak łatwość/trudność zrobienia jakiegoś foto nie powinna być żadnym kryterium oceny/analizy.
Ostatnie świetne. I dziękuję, że nie wszystko ohadeerowałeś ;)
Cała przyjemność po mojej stronie.
Ciężko tak całkowicie zamknąć gdzieś klapkę odpowiadającą za porównanie zdjęcia z innymi, które się widziało wcześniej. To duża sztuka, której ja na razie w pełni nie opanowałem ;) Dlatego trochę rozumiem CzaRmaXa. Ciężku wzbudzić u mnie zainteresowanie zdjęciem np. Giewontu - bo ciężko o coś nowego. Prawie wszystkie świetne ujęcia już zrobiono i pokazano ;)
Pytanie - czy tylko dziewicze fotografie mają szansę na pozytywny odbiór? A Filmy? Spektakle?
W świecie muzyki też ponoć większość "kawałków" to plagiaty w mniejszej lub większej części. Czasem przez melomanów uświadomione, a czasem nie:)
Tak nieco obok tematu - wbrew temu, co by się mogło wydawać - dzieci najbardziej lubią słuchać tych bajek/opowieści/historii, które dobrze znają....
Sprawdźcie na swoich dzieciach albo przywołajcie wspomnienia z czasów kiedy to Wam czytano/opowiadano. Tak w ramach poznania.
TOKIN
coś jak w rejsie?
Cytat:
Proszę pana, ja jestem umysł ścisły. Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę.
ostatnie i mnie zaintrygowało - podoba się bardzo