o jaki maluszek, został wymacany i teraz rodzice go nie zechcą :P w sumie to się tyczy pewnie tylko pisklaków (zresztą ja się nie znam)... no ale takie miałem pierwsze skojarzenie :? ;)
Wersja do druku
o jaki maluszek, został wymacany i teraz rodzice go nie zechcą :P w sumie to się tyczy pewnie tylko pisklaków (zresztą ja się nie znam)... no ale takie miałem pierwsze skojarzenie :? ;)
To prawda, sympatyczna, ale wiele wiecej nie moge o niej powiedziec. Moze jeszcze: ma swoj urok :)
Ptaszek uczył się latać na moim podwórku. Znalazł go mój pracownik na ziemi i przeniósł na drzewo. Bałem się, że mój pies się nim zainteresuje.
Nie znam się na ptakach, ale on twierdzi, że ta mała jaskółka. Ptaszek nieźle sobie w sumie poradził, bo fruwał potem z gałęzi na gałąź. Nie bał się ludzi. Ćwiczył loty razem z bratem (albo siostrą), ale ten drugi był nieufny.
Ostrość poszła na palec. Niestety.Cytat:
Zamieszczone przez suchar
Prawda, ale nie do konca. Oko wydaje sie byc ostre. Ciutek wieksza GO by sie przydala i byloby ok.Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Lepszy wróbel w garści ... ? :DCytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Kurcze też muszę załatwić sobie pracowników.
jak można wiedzieć: czym sie zajmujesz? firme prowadzisz?
Oko wyostrzyłem punktowo w psie. Ciut zabrakło ostrości na ptaszku i całe zdjęcie jest przez to zepsute. Ale ptaszek fajny.Cytat:
Zamieszczone przez suchar
Fajna ta ptaszyna fajna, wszystko co male jest piekne.
Cytat:
Zamieszczone przez szklarz
Ciekawe, czy kobiety też tak myślą :D
Pzdr
pomimo świetnych fotek itd, ciesze sie ze w koncu coś nie BW i nie z ulicy.