Zgadzam się z opinią Mirka, że przyczyną tej kaszki w drzewach jest przysłona 22. Poza tym nie jest ona tak bardzo widoczna przy pobieżnym oglądnięciu, ale przy wnikliwej analizie całości obrazu tak.
Wersja do druku
Zgadzam się z opinią Mirka, że przyczyną tej kaszki w drzewach jest przysłona 22. Poza tym nie jest ona tak bardzo widoczna przy pobieżnym oglądnięciu, ale przy wnikliwej analizie całości obrazu tak.
No to jedno doświadczenie więcej :grin:
Znowu zaryzykuję a "ludzikami", tym bardziej, że sami chcieli :roll:. Tak mnie zaskoczyli (dredami, ubraniem- było ok 25stopni i w ogóle tym, że mnie zaczepili :shock:), że nie do końca zapanowałem nad ekspozycją:
No i bardzo dobrze, jak sam powiedziales jeszcze jedno nowe doswiadczenie i nie warto mowic o niedoskonalosciach :-P
Jak dla mnie przyjemny, "braterski" portret.
I ten "żółwik", musi to są dobrzy kumple :grin:.
Trochę inne "ludziki":
Zdjęcie kumpli całkiem przyjemne :grin:
Ostatnie jakoś od mnie nie przemawia, sama nie wiem dlaczego... :)
pozdrawiam
masakrer i igorra, dziękuję za komentarz. Inni odwiedzający pewnie nie chcieli mnie dołować i nic nie napisali :-P
Czy ten pan na pierwszej fotce to zywy pomnik??? :mrgreen:
Chyba z checia zapodalabym ci kubelkiem wody po tych ostatnich dwoch fotkach :-P
W załączniku fragment tego "pana", sama oceń :grin:
Jeśli chodzi o kubeł to nie krępuj się, zawsze to jakaś opinia :wink:
Zdjęcie z kumplami mi się podoba, proste, ale przyjemne w odbiorze. Natomiast kajakarze... hm.. nie przyciągają mojej uwagi. Tak, jakbyś trzasnął fotkę znajomym na spływie. Byłeś za daleko, żeby wyraźnie oddać emocje, wysiłek. No co tu dużo gadać - nie bardzo mi się podoba :)
Ale to z "panem" jest fajne. Sama też zastanawiałam się, czy to jego rower i gdzie ma kapelusz na pieniążki.:)
uff jestem na 57 stronie Twojego wątku ....na dzisiaj koniec- ciekawie jest;) najbardziej mi utkwiły te zimowe krajobrazy ze strony bodajże 46-49 i wiewiórka ta niby polująca na kaczkę (jakoś początki) już nie chce mi się cofać i szukać...te samoloty (tak na 1 rzut co zapamiętałem)
Pozdrawiam