Odp: macieknr1 - moje zdjęcia
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Tak, to jest to. Jednak drążąc temat, teraz przyczepiłbym się do "podglądackiego", ukradkowego kadru. Sam walczę z tym u siebie. Moim zdaniem mężczyzna jest za bardzo ograniczony kadrem. Nie wiadomo nic na temat miejsca w którym siedzi. Czy jest to na zewnątrz czy wewnątrz budynku, kawiarni, księgarni.
Niemniej dobrze dopracowany detal pozwala wiele dostrzec.
Jest to malarz, siedzi w srodku na korytarzu pewnego domu handlowego nie chcialem fotografowac jego prac oberwalo mi sie kiedys po glowie za to.
W moim zamyśle jest podchodzenie do tematu en face. Nie wiem czy to możliwe w tym wypadku, ale tu pewnie można by pokazać go właśnie w ten sposób, bez naruszania dorobku malarskiego wystawionego na sprzedaż. Z drugiej strony (tylko się domyślam) głębia korytarza kończyła się jasnym tłem... Eh, nie dobrze, tzn. dobrze jest tak jak teraz.
1 załącznik(ów)
Załącznik 112157
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
W moim zamyśle jest podchodzenie do tematu en face. Nie wiem czy to możliwe w tym wypadku, ale tu pewnie można by pokazać go właśnie w ten sposób, bez naruszania dorobku malarskiego wystawionego na sprzedaż. Z drugiej strony (tylko się domyślam) głębia korytarza kończyła się jasnym tłem... Eh, nie dobrze, tzn. dobrze jest tak jak teraz.
Dzieki kolego, zdjecie robione z biodra G3 z odchylonym wyswietlaczem do okola pelno ludzi i migawka ktora nie jest wcale cicha. Zrobilem 3 zdjecia i juz mnie nie bylo :) 208 i zabawy z podwojna Ekspozycja
8 załącznik(ów)
pierwsze i ostatnie z wrzutki bardzo mi się podobają. W 216 - super timing. Masz może wersję bez białych obwódek (łagodniej wywołane)?
Pozdr
2 załącznik(ów)
217 Załącznik 113477 218Załącznik 113478
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
pierwsze i ostatnie z wrzutki bardzo mi się podobają. W 216 - super timing. Masz może wersję bez białych obwódek (łagodniej wywołane)?
Pozdr
Wiesz co dzieki, a co do reszty poszukam.
Na 217 chyba brakło cierpliwości. Kadr byłby ciekawszy gdyby ludziki lepiej się rozstawiły.
Pozdr
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
Na 217 chyba brakło cierpliwości. Kadr byłby ciekawszy gdyby ludziki lepiej się rozstawiły.
Pozdr
Witam no niestety masz racje, Ale moj styl to nie stoj w miejscu za dlugo ( marszo fotografia):P
2 załącznik(ów)
a wiec dalej lece z Dublinem 219 Załącznik 113629 220 Załącznik 113630