Tak tak, sąsiadki, ona ma niesamowicie zarośnięty ogródek :mrgreen:
Załącznik 178978
Wersja do druku
Tak tak, sąsiadki, ona ma niesamowicie zarośnięty ogródek :mrgreen:
Załącznik 178978
Ja tylko tak podejrzewałem:grin::wink:, ale nie sposób się nie zgodzić z powyższym:)
---------- Post dodany o 20:07 ---------- Poprzedni post był o 19:58 ----------
Juz co nieco się wyjaśniło:grin::wink:
Trochę więcej pracy w związku z tym:wink:, ale liczą się obopólne korzyści (tu oczywiście zdjęcia mam na myśli, za opielenie ogródka:))
Nie dadzą wam ojcowie, nie dadzą matki
tego co da wam ogródek sąsiadki...
Tradycja to jest to. :-P:mrgreen:
To ja tak lawendowo ze swojego ( nie sąsiadki :wink: ) ogródka
Załącznik 179121
Ze swego dwa.:)Załącznik 179128Załącznik 179127
można się dorzucić? :)
Załącznik 179158
Załącznik 179159
Malwa w dwóch ujęciach :)
Załącznik 179348 Załącznik 179347
Kwiat dyni :)
Załącznik 179449
Byc moze w cudzym,
Załącznik 179501
Pomysłowy ten kadr z przegorzanem, taki nietypowy:smile:.
Ciekawe, pomysłowe podoba mi się :).
Ja pierwszy,ja pierwszy...
Załącznik 179563
Załącznik 179564
Krzysiek, dajesz czadu. Brawo !!!
Brawo! Brawo! Pierwszy Ty :)
Fajnie podobają mi się zdjęcia, choć wolałbym nieco jaśniej szczególnie drugie. Ot tak, dla porównania:
Twoje:Załącznik 179566 moje widzimisię :Załącznik 179567
Wiem, że uważasz, że w fotografii nie należy ingerować w zdjęcie. Mam tu inny pogląd. Jeśli Fotografię traktować jako jak formę Sztuki to raczej autor (artysta) powinien mieć wpływ jak chce dane ujęcie pokazać. No chyba, że uważamy siebie za fotografa kronik policyjnych gdzie bardzo ważny jest każdy szczegół (stemplowanie w ogóle niedozwolone :) ), jak i zastane światło (nie wolno rozjaśniać ) Mam wrażenie, że utożsamiasz się z tą drugą fotografią...
Slonczniki pieknie usiane.
Surfinie na topie.
Załącznik 179568
Powiedzmy:), ale czy aż tak w mojej wersji świeciło słońce ?:) Nie istotniejszy jest odbiór zdjęcia przez oglądających ? Sadzisz, że wiedzą jaka była wtedy pogoda ? Jakby ktoś chciał sobie zrobić powiększoną odbitkę i powiesić na ścianie sądzę wybrałby moją wersję. Tylko Ty wiesz jakie były warunki pogodowe i może w związku z tym podoba Ci się bardziej te bardziej szarobure (jak napisałeś). Dla mnie nie jest powiedzmy szarobure ale nieco więcej światła by się zdało. to moje zdanie, którego tu akurat nie zmienię:), a Ty może z czasem zmienisz, albo i też nie:)
podobają mi się takie zdjęcia :mrgreen: