Odp: macieknr1 - moje zdjęcia
Ja myslalem,ze takie przypomnienie to poczatek jakiegos spotkania,uporzadkowania Ich grobow.Jakies wspolne zapalenie swieczek.
Teraz to takie przypomnienie jest tak wartosciowe jak by wrzucit temat,ze juz dzis mamy Tlusty Czwartek i trza by paczkow sie najesc do syta.
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
To jeszcze nie powód, żebyś mi przypominał o Wyklętych w swoim wątku.
Henryk, ale to Maćka wątek, i on decyduje co, i kiedy, i jak pokaże.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Henryk, ale to Maćka wątek, i on decyduje co, i kiedy, i jak pokaże.
A moze Heniek w delikatny sposob powiedzal,ze wspominanie "wykletych" pomiedzy kolejnymi dowcipami o blondynce jest troche nie na miejscu.Im pewnie nalezy sie wiekszy szacunek niz potraktowanie tego ni z gruszki ni z pietruszka wstawka graficzna i kilku wyrazowym tekstem wytluszczonym drukiem.
Ale moze sie myle.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
A moze Heniek w delikatny sposob powiedzal,ze wspominanie "wykletych" pomiedzy kolejnymi dowcipami o blondynce jest troche nie na miejscu.Im pewnie nalezy sie wiekszy szacunek niz potraktowanie tego ni z gruszki ni z pietruszka wstawka graficzna i kilku wyrazowym tekstem wytluszczonym drukiem.
Ale moze sie myle.
Może... generalnie z tematami tego typu, trza ostrożnie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
...
Teraz to takie przypomnienie jest tak wartosciowe jak by wrzucit temat,ze juz dzis mamy Tlusty Czwartek i trza by paczkow sie najesc do syta.
Delikatnie chciałbym zwrócić uwagę, że taki wątek istnieje :-)
Pozdrawiam.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Ja myslalem,ze takie przypomnienie to poczatek jakiegos spotkania,uporzadkowania Ich grobow.Jakies wspolne zapalenie swieczek.
Mirek co do spotkanie owszem odbedzie sie ale wsrod Polakow w Dublinie. A twoja wypowiedz tylko mi uswiadomila ze przypominanie jest potrzebne skoro nie wiesz ze wiekszosci miejsc pochowkow nadal nie jest znane.
Proszę nie schodzić na tematy polityczne. I wyważyć ton.
Cytat:
Zamieszczone przez
grizz
Proszę nie schodzić na tematy polityczne. I wyważyć ton.
tyle w temacie, dobrej nocy wszystkim
1 załącznik(ów)
207 i inna wersja Załącznik 111908
Tak, to jest to. Jednak drążąc temat, teraz przyczepiłbym się do "podglądackiego", ukradkowego kadru. Sam walczę z tym u siebie. Moim zdaniem mężczyzna jest za bardzo ograniczony kadrem. Nie wiadomo nic na temat miejsca w którym siedzi. Czy jest to na zewnątrz czy wewnątrz budynku, kawiarni, księgarni.
Niemniej dobrze dopracowany detal pozwala wiele dostrzec.