cdn OT:Każdy "...izm" w czystej postaci zwłaszcza(na grzędzie) jest mój i tylko mój, ergo: dywidenda mi się należy! A niema :cry::cry::cry::cry::cry::cry:Cytat:
Zamieszczone przez Twórczyni AgaPietyzmu
Zaciągam suwak i zamykam się w sobie :|
Wersja do druku
cdn OT:Każdy "...izm" w czystej postaci zwłaszcza(na grzędzie) jest mój i tylko mój, ergo: dywidenda mi się należy! A niema :cry::cry::cry::cry::cry::cry:Cytat:
Zamieszczone przez Twórczyni AgaPietyzmu
Zaciągam suwak i zamykam się w sobie :|
Noo, ostatnie zdjęcie całkowicie w Twoim stylu, bardzo się podoba (ocena w galerii)...
Cekam na kolejne :grin:
Panie Prezesie, fota mega bombastyczna (No co? Ja przecie już w TWA więc wolno mi :-P).
I dla niewtajemniczonych powiem, że to widok z okna Pana Prezesa :wink:
Zaglądnęłam do ksiąg członkowskich i... On już jest w naszych szeregach. Strona 7 pozycja 113 :mrgreen:
---------- Post dodany o 13:58 ---------- Poprzedni post był o 13:57 ----------
Strona 2 pozycja 37 ;)
Strona 2 pozycja 37 ;)[/QUOTE]
Azaliż Aśćka wżdy nicka nie pomięszawszy? Jam ci jest pośród Ojców Założycieli rzeczonego TWA.:-P
Azaliż Aśćka wżdy nicka nie pomięszawszy? Jam ci jest pośród Ojców Założycieli rzeczonego TWA.:-P[/QUOTE]
Dywidenda mi się należy :mrgreen: :lol:
A do Pana Prezesa - czy nie zostanie mi zrobione "ciach" za brak chwalenia ? W Korei mało płakali i sru im zrobili.
Kajając się za ten grzech wieliki obiecywam, że pokłony bić będem przed gmaszyskiem owym, a Prezes zdjęcie zrobi "goniąc zachód"
Podpisano: Goniec TWA.
ps. fajna fota, razem z niebieskim :D