Fajne. Na jakim ISO robilłeś? fajne kolory. rzadko widuje się tu zdjęcia z koncertów. To jest całkiem udane. Chyba solówkę gra, co?
Wersja do druku
Fajne. Na jakim ISO robilłeś? fajne kolory. rzadko widuje się tu zdjęcia z koncertów. To jest całkiem udane. Chyba solówkę gra, co?
ISO 800 bez odszumiania. Mam też wersję odszumioną, ale ta jest IMHO lepsiejsza. E500 w moim przekonaniu dobrze sobie radzi na ISO 800.Cytat:
Zamieszczone przez rrrradek
Moja córka Maja.
481
Świetne
na iso 800???? to rzeczywiście ten e500 dobrze sobie radzi na takiej czułości. mój juz na iso 400 ma lekuchne szumy.Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
co do córy to bardzo podoba mi sie tematyka. obróbka, kontrasty, extra wyglądaja te przepałki, super dopełniają fotę. Fajnie zagrałeś GO.
480 - moim zdaniem bardzo dobre, podoba mi sie, ale 481 jest kapitalne. Przebija wszystko :) Jedyne co mi przeszkadza to malutki kawalek nogi bohaterki zdjecia wchodzacy w kadr przy gitarze (to jakby nieuniknione, ale odrobine mi nie pasuje), ale to doprawdy drobiazg.
pzdr
Ostatnia fota to totalna improwizacja. Światło z flesza fl-36 chytrze odbite. Prawie zero obróbki na kompie - trochę podciągnąłem kontast.
jeśłi to tylko improwizacja to chyle czoła, naprawde wygląda fajnie.
A co to za sztuka mieć wypasione studio jak Willow i piękne modelki ;) . Sztuka to zrobić coś z niczego.Cytat:
Zamieszczone przez rrrradek
liczysz na to, że willow nie czyta tego wątka :)? jak przeczyta to sie wkurzy:). chociaz On i tak pisze, że tylko nacisnął spust :).