Odp: ABIR - zdjęcia wszelakie

Cytat:

Zamieszczone przez 
hades

Masz racje. Chyba dlatego rzadko komentuje. Nie chciałbym wyjść na takiego co się wiecznie czepia się o jakieś detale. 
Ok... więc gdyby się tak przyjrzeć to można by pomarudzić. Abstrahując od ładnego światła, ostrości, dopracowanej obróbki to nie podoba mi się ta trawa na dole (wszystkich) kadrów. Powiedzmy, że te kadry 340-342 i brodzący przy brzegu kwokacz to jakieś uzasadnienie pokazania brzegu, ale bociek i czaple? Wydają się daleko od brzegu. Ta trawka/zieleninka jakoś mi to przeszkadza, nie pasuj w tym miejscu. Warunki warunkami, ale chyba tą czatownie trzeba przesunąć bliżej brzegu. Takie wyzwanie przed Abirem, żeby nie rozpłynął się do końca w ochach i achach ;).

albo podręczna kosiarka spalinowa ;)
---------- Post dodany o 10:52 ---------- Poprzedni post był o 10:51 ----------
	Cytat:

Zamieszczone przez 
abir

cieszą mnie każde odwiedziny w wątku i dyskusje, nawet nie na temat:mrgreen:
. Cieszą mnie też uwagi dotyczące zdjęć. Każdy odbiera zdjęcie inaczej, więc ocena fotki z innej perspektywy jest pouczająca. wskazuje mi co widzą to goście wątku, a czego sam nie zauważyłem. Co ich drażni, co przeszkadza. Oczywiście zawsze miałbym jakieś wytłumaczenie (że to, że tamto...), ale nie o to chodzi. Trzeba mieć troszkę dystansu do wszystkiego, a szczególnie do siebie
To, że zdjęcia ogólnie się podobają, na pewno ładuje akumulatory. za co jestem bardzo wdzięczny:grin:

oj się podobają , podobają :) czekamy na następne :)

3 załącznik(ów)

no to coś zapodam
dla równowagi, mniejszy ptaszek - brodziec piskliwy. 
Mogliście już go oglądać bo kris70 dobrze go zaprezentował niedawno
346.
Załącznik 130610
347.
Załącznik 130611
348.
Załącznik 130612

Zaje...fajne, pierwsza fota mnie zachwyca. Taka aż nierealna. Wracam do oglądania bo bardzo ta seria mi podchodzi.

Śliczności, pierwszy i trzeci kadr bardzo mi się podoba, gratulacje. Wydaje mi się, że jakoś więcej ich w tym roku brodzi:grin:

Zgadzam się z poprzednikami 346 b. ładne:)

Jejuuuu, coś pięknego. Dajesz czadu :mrgreen:

dziękuję Wam za miłe słowa
	Cytat:

Zamieszczone przez 
Muminek

Śliczności, pierwszy i trzeci kadr bardzo mi się podoba, gratulacje. Wydaje mi się, że jakoś więcej ich w tym roku brodzi:grin:

to prawda, na moich stawach w pewnym okresie ten ptaszek to był pewniak

Doskonałe zdjęcia, szczerze gratuluję :)

Bardzo pikkny Brodziec.
Pozostale foty tez niczego sobie, jeszcze jedna uwagado poprawki, na niektorych zdjeciach krzywo jest nieco ;)
pozdro