Odp: Fotografie ze szlaków i nie tylko
Dzięki yamada za fajne zdjęcia , też w ostatni wekend byłem w tych stronach - metę miałem w Polanicy Zdroju. Miłem zamiar być na Szczelińcu i odwiedzić Błędne Skały, niestety skały odpuściłem, natomiast pod Szczelińcem zostałem z młodszą córą a żona ze starszą wdrapały się na górę
Piękne miejsca i kadry świetne.
Gratulacje i pozdrowienia.
Cytat:
Zamieszczone przez
yac
Dzięki yamada za fajne zdjęcia , też w ostatni wekend byłem w tych stronach - metę miałem w Polanicy Zdroju. Miłem zamiar być na Szczelińcu i odwiedzić Błędne Skały, niestety skały odpuściłem, natomiast pod Szczelińcem zostałem z młodszą córą a żona ze starszą wdrapały się na górę
Na Szczelińcu byłem trzeci raz, najbardziej mnie zdziwiło, że nawet nie wiem kiedy weszliśmy, pierwszy raz, kilka lat temu wydawało mi się, że te schody nie mają końca :)
Cytat:
Zamieszczone przez
witia
Piękne miejsca i kadry świetne.
Gratulacje i pozdrowienia.
dzięki :)
1 załącznik(ów)
Mały przerywnik, zamiast skałek, ptaszek...zięba
Y213.
Załącznik 122173
Bardzo fajne zdjęcia :) Pozdrawiam
Widzę, że ptaszki wciągają:wink:, ładnie zapozowała.
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
Mały przerywnik, zamiast skałek, ptaszek...zięba
oł zamiast skał jakiś ptak mi wyskoczył. Dobrze podkarmiony i ustrzelony :)
Cytat:
Zamieszczone przez
ziemia01
Bardzo fajne zdjęcia :) Pozdrawiam
dzięki :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Muminek
Widzę, że ptaszki wciągają:wink:, ładnie zapozowała.
Wciągają, nadal nie bardzo mam czym bo 40-150 to troszkę mało, trzeba było ją przekupić by bliżej podleciała :)
Cytat:
Zamieszczone przez
ziemia01
oł zamiast skał jakiś ptak mi wyskoczył. Dobrze podkarmiony i ustrzelony :)
oj tam, oj tam, nie samymi skałami człowiek żyje ;)
9 załącznik(ów)
Ciąg dalszy relacji z Gór Stołowych. Kolejny dzień przywitał nas deszczem, wschód słońca, którego fotografowanie sobie zaplanowałem niestety nie wypalił. Przestało padać ok. 14:00. Co prawda deszcz padał z przerwami, czasem nawet ładnie świeciło ale nikomu nie chciało się łazić po szlakach w taką pogodę więc pojechaliśmy do Kudowy. Tam zrobiłem kilka fotek tyle że to zdjęcia pamiątkowe dla ekipy :). Wracając z Kudowy, jako że deszcz przestał padać postanowiliśmy wejść jednak na szlak. Nie wszyscy, połowa ekipy wróciła do domku. Wybraliśmy szlak na Białe Skały. Fajna trasa, krótkie niezbyt męczące podejście a potem wędrówka z pięknymi widokami...Cała trasa to tylko 7km
Y214. Trasa
Załącznik 122529
Y215.
Załącznik 122530
Y216.
Załącznik 122531
Y217.
Załącznik 122532
Y218.
Załącznik 122533
Y219.
Załącznik 122534