mam tak samo i ja :)
troszeczkę delikatne ziarno mi przeszkadza (w 1 i 3 dostrzegam je najbardziej)
Wersja do druku
W ostatnim co się tak podoba :) widzę na niebie jakieś odbicie - jakby gałęzie i liście drzewa. To było z samochodu ?
Bogdan Ty tak poważnie ;)
A gdzie Ty tam niebo w tym ostatnim widzisz? No chyba że o innym zdjęciu gadamy...
Żurki słyszałem z odległości około kilometra. Były na polanie między lasami więc klangor podbity na maksa od ścian drzew :) Cieszę się że się podobają bo dużo wysiłku włożyłem w to, zeby ich nie spłoszyć i sfotografować :D
---------- Post dodany o 13:15 ---------- Poprzedni post był o 13:11 ----------
z miejsca gdzie je robiłem chyba jedynie mocniejszymi terenówkami można dojechać :) a ja mam opla astrę :) Leżałem na brzuchu z twarzą w trawie we mgle więc rosa drażniła mnie niemiłosiernie. do tego siata maskująca na plecach. mniej więcej tak to wyglądało :) pozdr
witam.dzisiaj na szybkiego jeden kadr Drogi Mlecznej :) po żmudnej postprodukcji, godzinnych przemyśleniach i 10 wersjach tego ujęcia myślę, że tutaj nie jest źle. a tymczasem jadę na Perseidy. pozdrawiam
dla mnie git - ale ja leszcz jestem i totalnie nie ogarniam astrofoto :)
więc większość tych zdjęć mi się podoba :)
udanych łowów :)
Kurde, wkurza mnie tylko a krzywizna, rozumiem, że potrzebna jest szerokość, ale nie trawię tych pokrzywionych zdjęć. Samo niebo cudowne.