1412
Wersja do druku
1412 - Światełko pasuje, ale brakuje mi symetrii - od góry idzie fajnie, ale od tali się przekrzywiło :(
Mnie bardziej niż brak symetrii w tym zdjęciu przeszkadzają ręce uciekając gwałtownie w czerń.
Tymczasem kolejna fota:
1413
tak troche slabo , cienie , swiatlo nie ciekawe . taki zwykly pstryk z tego spotkania ..., wyzej byly o wiele lepsze , ale kubitka fajnie wytatuowana nie powiem:-)
A mi ostatnie podoba się najbardziej z całej "tatuażowej serii".
I już piszę dlaczego:
1408- przepał na cały prawy policzek
1409- to samo, tyle że na włosach, dziwny kolor skóry i w zasadzie nie wiem co jest ostre
1410, 1411- chyba mocno przypadkowe
A ostatnie konkretne,ciekawa modelka i widać, że tylko dla Ciebie. Wyrazisty i ciekawy portret. Git!
Specjalnie zrobiłem ten przepał. Taką wymyśliłem obróbkę i uznałem, że przepał będzie pasował. Poniżej zdjęcie "normalne". Bardziej podoba mi się to z przepałem.
Co do gościa z czarnymi oczami to się zgadzam. Zdjęcie technicznie leży i kwiczy. Mimo to je pokazałem, bo gość jest niesamowicie ciekawy. Szkoda, że tak spierniczyłem tę fotę.
Jeszcze jedno zdjęcie przystojniaka z implantami:
1414
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Moim zdaniem światło na tym zdjęciu jest całkiem przyzwoite. Świecone dużą parasolką, z drugiej strony blenda.
Jeśli chodzi o mnie, to wersja "bezprzepałowa" o wiele lepsza. Ale jak widać taki masz styl, lubisz dosyć agresywną obróbkę, z mocnymi kontrastami. Szczerze mówiąc tak myślałem, że to kwestia obróbki, bo o błędy w naświetleniu bym Cię nie podejrzewał....
Co by nudno nie było, zmiana klimatu. Moje dzieciaki w trakcie zabawy "Zakręceni w kolory".
1415
1416
1417
1418
1419
1420
Przefajne foty, zwlaszcza te akrobacje a nawet juz zaawansowana ewilibrystyka , a w dodatku emanuja taka radoscia :-)
A zapomnialem dodac ze dzieciaki masz super sprawne :):):):):):)
Poświecone strobistowo. Duża parasolka i malutki beauty dish. Dwie SB-28. Plus trochę zastanego ze zwykłych żarówek.
Ostatnie ma klimacik.
Fajne dzieciaki , ale gitarki też .
mnie tam gitary najbardziej przykuły uwagę ;)
małe zboczenie
a ostatnie jakoś mega mi się podoba :)
wprowadza ciekawy klimat
Kolejna fiksografia:
1422
Podobaja sie Twoje obrazy i nie tylko mi.
Cieszy mnie to, że te moje dziwolągi fiksograficzne komuś się podobają. Kolejne takie zdjęcie:
1424
1424 - jakby tak sama brama.. bez tego okna, to IMHO byloby mistrzostwo :roll:
Tomek
Wiem. Jam krakus :cool:
Ale to okno takie doczepione w kadrze na sile, gdzie brama przewaza jednak mi nie pasi. Dlatego albo bez okna i sama brama, albo okno jakos bardziej wyeksponowane.
Poza tym sam styl, technika i efekt ostateczny bardzo mnie intryguje.
Jakas super szczegolna technika za tymi "fiksografiami" sie kryje???
T.
Tomek, przysłoniłem ręką górną część zdjęcia i kadr wtedy jest rzeczywiście lepszy. Kompozycyjnie po obcięciu góry zdjęcie zyskuje.
Ale nie jestem pewien czy wolałbym obcinać górę. Bez góry to będzie anonimowa brama. Z oknem to zdjęcie nabiera treści - to jest wyjątkowa brama i wyjątkowe okno.
Nie upieram się jednak, że z oknem jest lepiej. Jest więcej treści, ale kompozycja znacznie gorsza. Sam nie wiem. Dawno temu doszedłem do sokratesowo-fotograficznego "wiem, że nic nie wiem". ;-)
Tymczasem kolejna fiksografia:
1425
brama faktycznie bez okna kompozycyjnie much better...
ale tak jak mówisz to w połączeniu ma wartość sentymentalną..
i tak bardzo fajne
kurcze - nie pomyślalabym że coś takiego tak bardzo mnie zaciekawi
ostatnie też się podoba choć poprzednei chyba jednak (głównie przez kolory) bardziej..
Mam podejrzenia, zagoniłeś fiksografię - oby nie w... kozi róg.
Kolejne foty fiksograficzne:
1426
bardzo ciekawe i oryginalne te fiksografie :)
Ciekawie wyglądają te fiksografie ale mnie tam one jakoś nie za bardzo pzypadły do gustu... Wolę Twoje 'normalne' zdjęcia :)
Fota świeża jak ciepła buła - zrobiona dziś w Krakowie na marszu przeciw znęcaniu się nad zwierzętami.
1427
hehehehe REWELACYJNE! do galerii:grin:
Fiksogarfie ciekawe.
Ostatni tandem fajnie zlapany,no i w kwadrat w sam raz.
Jeszcze jedno psiarskie:
1428
"Psowate" - super.
Pozdrawiam.
Świetne :wink:
To ostatnie zamazane jest fajne.
I jeszcze walentynkowa fota:
1429