Pozwoliłem usiąść i już mieli nadzieję, że to koniec, a tu... pstryk! ;)
Wersja do druku
Znaczy mieli już dość. :D
jesli chodzi o swiatło podoba mi sie 11. Na drugi raz nie daj sie wcisnąć w ciasnotę ..;) idz na miasto, w szersze jasne pomieszczenia...i swiatło dzienne + lampy, blendy
Patryc na te zdjęcia dochodzę do wniosku że nie każdemu dane fotografować suknie ślubne. Podobają mi się twoje fotki ale w tym przypadku te "ustawki" to Cepelia i Folklor.
Zobacz jak zagrał modelką GARY w swoim wątku ślubnym. Te zdjęcia przypominają mi estetykę IRKA5, która mi akurat nie do końca podchodzi. techniczne OK ale bez szału i "pazura"
No niestety, przy tych temperaturach jakie panowały tego dnia nie było wyjścia, musiało być wnętrze, a że wybrali takie a nie inne to już inna sprawa. Zdecydowanie jednak wolałbym więcej przestrzeni :)
KSB, to jest zupełnie inny charakter zdjęć, inne warunki i w ogóle inne.
Halo, halo, jest tu kto?!
Wątek mi obumiera, więc wbrew obecnie panującej modzie nie będę przez jakiś czas wrzucał zdjęć do galerii tylko właśnie tu.
A że mam takie świeżynki to pokażę, bo w sumie czemu nie?
Nie o każdym mam zdecydowanie wyrobione zdanie, osobiście traktuję je jako rozgrzewkę.
Jak zawsze otwarty na Wasze głosy poddaję się linczowi. Znaczy, wróć!, ocenie! :D
Wolę Twoje starsze zdjęcia.Widzę,że plastiku przybywa:-(
Mnie tam żaden plastik nie razi ale raczej to, że teraz są jakby przekombinowane. Dużo przedmiotów w kadrze, czasem bałagan. Swego czasu wyrobiłem sobie taką wizję twoich zdjęć, bardzo prostych i przejrzystych, bardzo ale to bardzo przykuwających uwagę (IMO).
Nie podoba mi się to jak świecisz. Światło jest "ostre", zbyt wyraziste, surowe. mp. na zdjęciach willowa wszystko jest miękkie i subtelne.
Ale walcz, walcz ;)
Voovoo, przeciwnie, staram się plasticzyć mniej :)
Marecki, zawsze pracuję na takim tle jakie jest, tutaj na czyste warunków nie było.
Grizz, za punkt honoru przyjąłem sobie nie tłumaczyć się i nic nie wyjaśniać. Zrobiłem zdjęcia,
Wy opiniujecie, ja krytykę przyjmuję na klatę :)