Hemuth, czy to to zdjęcie o którym kiedyś rozmawialiśmy? dla mnie jest super... trochę Ci zazdroszczę możliwości robienia takich zdjęć....
Wersja do druku
Witam po długiej przerwie :)
Nie, to nie ten.
Ten o który pytasz, jest tu.
Gdyby była panienka i to w dodatku z dwoma cyckami, to bym się nie odezwał, tylko zastanawiał czemuś się tak późno za baby zabrał. Z samolotem to nie przejdzie. Zastanawia mnie dlaczego tak uparcie oczekujesz ocen z zakresu 0-1. Nawet w galerii jest od 0 do 5 (chyba, bo dawno nie byłem). W szkole robiliśmy analizy wiersza na polskim i zastanawialiśmy się co nam autor chciał przekazać. Pewnie nawet autor nie zdawał sobie sprawy co w jego wierszu wyczytać można.
Jak Cię zam, to po tekście "zdjęcie do bani" napisałbyś "a dlaczego do bani"? ;):)
A mnie się podoba, ale ja ostatnio lubię mgły.
Przepraszam Cię najmocniej, że dopiero teraz odpowiadam. Niezbyt uważnie ostatnio przeglądałem swój wątek i nie zauważyłem :oops:
Chodzi o zdjęcia w wątku?
Prawdę mówiąc, nie oczekuję żadnych ocen. Wolę wymianę zdań o zdjęciu albo nawet inną wersję mojego zdjęcia. To więcej daje niż ocena.
0 lub 1 łatwiej dać, niż uzasadnić dlaczego zdjęcie jest, zdaniem komentującego, marne.
Nie chcę nic przekazywać moimi zdjęciami. Nie trzeba rozumieć co chciałem przekazać, wystarczy ocenić to, co pokazałem :)
Masz rację, wolałbym "zdjęcie do bani bo ..." :wink:
W czasie spaceru ujrzałem taki widok
Załącznik 137922
i przypomniał mi się Bodzip. Trochę większa, krajobraz nie ten ale zawsze to cerkiew :-P
Załącznik 137923Załącznik 137924Załącznik 137925
Ładne miejsce, ten kadr z cerkwią za drzewami świetny. Nie pasuje do niego tylko ten fragment oświetlenia wyłaniający się zza drzewa, ale to szczegół ;-)
fajne - faktycznie to zza krzaczorów bardzo ładnie uwydatniłeś :)
ale reszta zdjęć również robi wrażenie
czasami mi się zdaje ;) że tniesz zdjęcie w pół i odbijasz w poziomie żeby zachować idealnie kropka w kropkę symetrię ;)
To zdaje się specjalność Czarmaxa :)
Ja tylko raz zrobiłem taki numer ale po przekątnych :-P
Interesowało mnie zwieńczenie portalu. Kolumny i łuki, cała ta ażurowa konstrukcja nad wrotami.
Niestety, nie mam takiego odchylanego wyświetlacza a kłaść się na schodach nie mam zamiaru :-P
1459 bardzo fajne, tylko ta latarnia...
trzecie zdjęcie w mojej ocenie najlepsze - inny ciekawy kadr.
Cała wrzutka mi się podoba. Ostatnie najbardziej jednak.
Podoba mi się. Bardzo.
I nie słuchaj Saboora :-P
Mnie 1460 fajnie gra. Trzy kopuły i trzech ludków. Można by jedynie kilka stopni obrócić aparat w prawo. Tak aby bardziej wprowadzić ich do kadru.
"Taki widok" podoba mi się.
Pozdrawiam.
Bodzip, nie cycuś ale swojak:grin:
Heniu fotki świetne.
Hmm, co się wykluje z zapłodnionej nimfy leśnej ? :roll: