Pozostała kra na lądzie jako, że nietypowa podoba się najbardziej. Jej niszczycielską siłę pokazują pochylone słupki, grubość lodu, spiętrzenia i spękania. Ciekawy przekaz tego groźnego i zarazam ładnego zjawiska.
Wersja do druku
Pozostała kra na lądzie jako, że nietypowa podoba się najbardziej. Jej niszczycielską siłę pokazują pochylone słupki, grubość lodu, spiętrzenia i spękania. Ciekawy przekaz tego groźnego i zarazam ładnego zjawiska.
Mam pewne ulubione miejsce, gdzie chętnie wracam z aparatem :) Dziś sesja deszczowo-parasolowa. Trzy zdjątka (ten drugi tytuł mi się nie podoba).
"Nie trzaskać!"
"Troska niedoskonała"
"Marcowe zawirowania"
Fajne te deszczowe, tczewskie klimaty, pierwsze podoba mi się najbardziej, no i mala ma świetne glany! :grin:
Bufetowa, bardzo fajne te ostatnie foty ale takie smutne.
Moze kiedys sie doczekamy czegos z bardziej optymistycznym akcentem..:wink:
Pierwsza najbardziej przyciagnela moja uwage. Glany i parasol z odzysku swietnie do siebie pasuja.
Jedynka swietna...
Świetna ta deszczowa seria. Jedynka, tak jak przedmówcom podoba mi się najbardziej. Choć trójka też superancka, bo widać walka małej z wiatrem :wink:
Zmagania z parasolką znakomite.
Szacun za serię parasolkową Super pomysł !!
ha ha ha, smieje sie z radosci:grin: ech, Aga, Ty to potrafisz przyciagnac widza, bardzo zacne kadry, jak zawsze w Twoim wykonaniu:) jak zawsze maja taki "bufetowy styl" gratki:grin:
Wszystkie 3 fotki bardzo fajne. Ciekawy pomysł, doskonała realizacja.