Patrząc na zdjęcia można śmiało powiedzieć, że ma też parę innych zalet!
Wersja do druku
Patrząc na zdjęcia można śmiało powiedzieć, że ma też parę innych zalet!
Głównie wprawne oko i głowę Oli Olgi
bardzo miły gość, ten raniuszek. jeszcze nie miałem przyjemności, ale wszystko przede mną :)
Wgrały się od razu..:shock:
388.
Załącznik 218053
389.
Załącznik 218054
390.
Załącznik 218055
Super, Pani Olu super. :mrgreen:
391. I jeszcze raz puchata kuleczka:)
Załącznik 218136
rozczulają mnie raniuszki :mrgreen:
a tak z ciekawości 388 - rzucałaś mu ten słonecznik - czy jak to jest złapane ??? intryguje mnie bardzo :)
kurcze ciekawie działa ten 75-300 (osobiście mam panasa 45-175 - do ptaków z reguły zawsze brakuje - chociaż ja chyba nie mam na tyle cierpliwości by te stworzonka focić ;) )
Nigdy nie kryłam tego, że wybierając się na zdjęcia ptaków w kieszeni mam zawsze orzechy i ziarna słonecznika. Wysypałam wróblom ziarna słonecznika na ziemię, ten z 388 dziobnął jedno, poleciał na gałązkę i chyba usiłował je pogryźć, długo przewracał w dziobie, zabawnie to wyglądało. Potem nie byłam już taka wredna i wysypałam łuskany...
Co do 75-300 - już to pisałam, że czasem jest za krótko, zwłaszcza nad stawami gdzie odległości do ptaków są znacznie większe (tam nie ma możliwości dokarmiania), ale jakoś się do niego przyzwyczaiłam i chyba przy nim zostanę, bo z testowanym przez krótki czas Panasem 100-400 nie polubiliśmy się.
391 po prostu bajka.