Ciekawe fotki, fajne miniaturki. Czekamy na obiecany c.d. :-). Pozdrawiam
Wersja do druku
Park miniatur, tylko o innej tematyce niż w większości przypadków :)
Cdn :-D :-D :-D
Świetne to ostatnie zimowe. Bardzo ładny kadr. Miniatury cerkiewek ciekawe.
Dzięki Maćku za odwiedziny :)
Kilka miniatur jeszcze. Muszę dodać, że doceniam kunszt i duży wklad pracy w te maleńkie arcydzieła :)
637. Załącznik 82167 638. Załącznik 82168 639. Załącznik 82169 640. Załącznik 82170
Też zawsze podziwiam cierpliwość i precyzję fachowców wykonujących wszelakie miniaturki, ja to nawet porządnej babki z piasku bym nie wyklepał :grin:
Wkurzyłem się.
Chciałem przejść na drugi koniec jeziora, aby się pod słoneczko ustawić. No ale bobry zrobiły swoją robotę. Skoczyłem na jedną kępkę - ok, na pieniek - ok, potem była deska ustawiona przez rybaków, aby się na taki półwysep dostać. No dobra, skoczyłem na tą deskę, a ona bul bul :evil: Ja do wody po kolana. To truchtem do samochodu. Jeeest - sa suche skarpetki. Wprawdzie sprzed roku :oops: ale suche. Są letnie buty trekingowe. Dobrze jest. Portki mokre, ale to pryszcz. Mam fajne zdjęcia :mrgreen:
Myślałem, że zachodzik jaki "szczele", ale na stawach lodu jeszcze co najmniej pół metra :shock:
641.
642.
643.
Fajne!
Świetne zdjęcia, a Twój wątek, to kopalnia wiedzy o tym, co mam po sąsiedzku, a nawet u siebie
Pozdrawiam