Ładne te "złomowiska"...:wink:, jako umysł ścisły i do tego techniczny, podoba mi się harmonia i symetria konstrukcji...
Pozdrawiam
Wersja do druku
Ładne te "złomowiska"...:wink:, jako umysł ścisły i do tego techniczny, podoba mi się harmonia i symetria konstrukcji...
Pozdrawiam
Szczerze mówiąc nie przypadam za tego typu zdięć... Ale... Twoje naprawdę są fajowe :)
Nawet (tak w tajemniecę) próbowałam wymodzić coś takiegoa ale szkoda kliszy, tfuuuuu, karty :wink:
Pewnie z tego samego powodu, ja też na to tak patrzę :grin:
Podeślij coś (tak w tajemnicy :-P), spróbuję ocenić, coś doradzić. Nie potrafię dać gotowej recepty. Jak mnie obiekt/budynek zainteresuje, to zaczynam mu się dokładnie przyglądać. czasem udaje się znaleźć odpowiedni kadr :grin:
Na ostatnim przyciełabym LGR i LDR (żeby te skośne linie of fug na samej krawędzi, nie przeszkadzały w odbiorze u góry też ten drobiazg ).
Widziałem to przy kadrowaniu ale mi to nie przeszkadzało :roll: Może masz rację z LG (stempelek)? LD bym jednak zostawił :wink:
Ja takie elementy wycinam bo mnie wkurzają, bo taka fuga np. choć uzasadniona w swoim jestestwie to jednak obiektyw ją pogrubił i przybliżył i mnie denerwuje, ale ja nerwus jestem:wink:
jak kapie woda a nie daj Boże ktoś cmoka w celu usunięcia czegoś spomiędzy zębów w środku komunikacji to mogłabym dusić , mordować :twisted:...
zagalopowałam się :wink::grin:
No dobra, przekonałaś mnie :grin:
Tak lepiej?
Dla mne- bez dwóch zdań!
I gdyby nie nasze dialogi podejrzewam, że nikt by nie dostrzegł twoich kombinacji :wink:
Dobrej nocy :grin:
Dobranoc :grin:
helmuth- fajnie wychodzą Ci te zdjęcia architektury :) na prawdę fajnie :)