A nie lepszy byłby samogwałt zamiast tak sobie w drzwiach miałbyś ściskać? Piszę to z dobrego serca abyś nie cierpiał jak coś ten teges niby tam kiedyś hihi ;) :-P :D
Wersja do druku
Kolega lekarz opowiadal historie goscia dawno temu, ktory przyszedl na badanie nasienia. Lekarz powiedzial ze jest maly pokoik, a jesli bedzie mial problem, to pielegniarka pomoze. 'siostra' byla bardzo ladna, wiec pacjent zdecydowal, ze bedzie mial problem. Ku swojemu zdziwieniu pielegniarka przywitala go z dwoma elektrodami w reku...
Fajne zdjecia. Z ostatnich najbardziej podoba mi sie 277 - chyaba Pustułki w dziurze w skale i 278 - lubie taką rozmytą długim czasem wodę.
Ja cie..., te elektrody to z gniazdka?... 50 orgazmów na sekundę :shock:
CzaRmaX nie bój się ahutta Cie nie skrzywdzi.
Ja wczoraj wieczorem byłem u ahutty (po koszulkę) i wyszedłem bardzo zadowolony. Było miło.
Nie chcę wiedzieć w jakich okolicznościach tą koszulkę u niego zostawiłeś... ;)
barmichal76, nie zostawiłem, ale pojechałem odebrać z logo forumowym.
zaczyna się od zabaw z prądem, elektrodami :shock: .... a potem... kończy w roli gawędziarza erotomana :mrgreen:
Żeby zmienić temat to może jakieś zdjęcia wrzucę z ostatniego plenerku na zalewie Bogoria.
285 i 286.
pierwszy kadr mi się bardziej podoba z tego pomostu. włąśnie takie przycięcie jest "mniej oblatane' że tak napiszę drugie też świetne zwłaszcza to odbicie słońca na pomoście ale kadr już jakich wiele. :) ogólnie wrzuta na plus :)
Jeszcze trzy zdjęcia z tego pleneru 287, 288, 289.
Ostatnia wrzutka bardzo przyjemna, 285 bardzo mi się podoba. Ale mam wrażenie, że jest krzywe, 288 podobnie.
Pomost był krzywy. Jak dorównam do pomostu to horyzont mi poleci. Chyba, że wypośrodkuję?
286 i 288 podobają mi się najbardziej:)
289,pieknie wciaga mnie perspektywa...az hen za horyzont.
287 super :) i ta chmurka :) piękne. dwa pozostałe też super :) muszę rozdać .. pozdr
286,289 podobają się mi :)
Pomosty + :)
Eee tam się nie da :-P
przed Załącznik 126179 po Załącznik 126180
Tak Bodzip masz rację zawsze i wszystko się da, no może poza otwarciem parasola w d.... Nie zawsze tylko się chce lub nie zawsze to przeszkadza.
Dzięki wszystkim za odwiedziny i komentarze.
Ale i tak kiczyk masz przefajny :)
289 podoba mi sie najbardziej :-)
A gdzie Wy widzicie horyzont na tym zdjęciu? ;)
Masz rację widać linie brzegową.