I wymaga mniej wysiłku, niż późniejsze prostowanie, rozciąganie i kadrowanie z szerokiego kąta ;)
Wersja do druku
I wymaga mniej wysiłku, niż późniejsze prostowanie, rozciąganie i kadrowanie z szerokiego kąta ;)
na nadmiar gór narzekać nie będę, niemniej polski Bałtyk uwielbiam, zwłaszcza jak nie ma tam tłumów ludzi.
W Orlowie dane mi było być raz, zimą na Sylwestra i bardz miło wspominam to miejsce, tę plażę ;)
163 również skojarzylam ze zdjęciem Sawy, ale jestem prawie pewna że on też to w Orlowie robił.
Podoba się to ujęcie
Dzięki za porcję mega słonecznych ujęć
Wreszcie spadło trochę śniegu. I nawet było słońce.
C.d. propagowania uroków Orłowa.
167
Załącznik 137970
168
Załącznik 137971
169
Załącznik 137972
170
Załącznik 137973
171
Załącznik 137969
Miła jest zima nad naszym Bałtykiem. Podoba mi się i to bardzo.
167 i 168 mnie się podobają
Pięknie, pięknie.
I jak widać na 171 ludzi trochę na plaży jest :)
167 najbardziej mi się podoba, żeby jeszcze brzozy wychodziły bardziej z narożnika :wink:
171. Najbardziej mi się podoba. Fajnie się dzieje na horyzoncie. Wrona wylatująca z kadru też :-) Zdjęcie jednak trzeba by poddać korekcji obiektywu i/lub wyprostować.
Brawo Olu :mrgreen:
Fajne foto. Misię 167 i 8 :)
Pozdrawiam.
Bardzo fajna wrzutka, 167 i 8 podobają mi się najbardziej.
Ładna wrzuta.
Bardzo dziękuję wszystkim, którym podobało się Orłowo.
Dzisiaj poniosło mnie do Babich Dołów. Wiało przeokropnie, ale było trochę słońca i przede wszystkim nie padało.
Woda zalała znaczną część plaży i całkowicie przykryła wszystkie niskie drewniane falochrony – po raz pierwszy ich nie zobaczyłam w tym miejscu i przyznam, że zgłupiałam.. ukradli, czy co? Chociaż zimno okrutnie i trudno było utrzymać aparat w rękach, było pięknie...
Psują kadr białe placki na drewnianych palach z przodu, nie chce mi się ich stemplować, następnym razem jak tam pojadę wezmę puszkę bejcy i je zamaluję..
172
Załącznik 138382
173
Załącznik 138381
174
Załącznik 138380
175
Załącznik 138383
oj marzy mi się szerzej zwlłaszcza na 172 i 173
na 173 przepiękne światełko uchwyciłaś :)
w ogóle fajne miejsce chyba tam nie byłam... a tam swego czasu mini zlot był w zeszłym roku chyba...
Szkoda, że mam kawałek drogi nad Bałtyk...
Kolejna świetna wrzutka.
Pierwsze dwa zdjęcia z ostatniej wrzuty przepiękne.
Fajna wrzutka, stawiam na 172 i 173 :grin:
172 ma największy potencjał podobania się, moim zdaniem :)
Ula, Petreq, Apz, Bodzio, Kolba, Alnico, Robtor, Jaclas – dziękuję za odwiedziny i komentarz.
Ula masz rację, przydałoby się szerzej.
Próbowałam zrobić panoramę, ale nie podoba mi się i nie wstawiam, bo byście mnie zjedli.
Jaclas – czasem brakuje ułamka sekundy...
Pozdrawiam.
Ola_Olga właśnie odbyłem podróż nad morze zimową porą :)
Właśnie odbyłem podróż dzięki Tobie, to miałem na myśli .Nigdy nie byłem nad morzem zimą .
Może właśnie w tej " ponurości " szukać tematu :)
fajna wrzuta, są fale, jest wiatr, podeoba mi się ten klimat morza jaki widzę, tak trzymaj i poproszę czasem coś na dłuższych czasach :)
Trochę ptactwa z gdyńskiej plaży - z dzisiejszego spaceru.
176
Załącznik 138529 Załącznik 138530177
178
Załącznik 138531 Załącznik 138528179
fajne ptactwo, szczególnie 178 :grin:
178. kapitalnie uchwycone!
Ładne, jak całe Trójmiasto. Włóczyło się trochę po tych plażach - parę lat wcześniej . pozdr
Jakaś awantura na 179?