-
Odp: Kalendarz OlympusClub 2013
12, czy 13 kart tego formatu to sporo miejsca. Może ta ogólna prezentacja na odwrocie karty tytułowej, lub na sam tył, a pozostałe kartki:
- może przedstawić tych, którzy mają wystawy na Olyclubie i zamieścić - tylko miniaturki - pokazanych foto? Możnaby skopiować jakieś celniejsze fragmenty z wypowiedzi Autorów w odpowiednich - tyczących tych wystaw - wątkach (np. Rafała Czarnego o streecie)?
- Albo pokazać na odwrocie poszczególnych kart kolejne zloty Olymaniaków ? Także spotkania KAPerskie i inne - wziąć fotki z odpowiednich galerii zlotów (wszystko oczywiście w miniaturowym - jak na kalendarz - rozmiarze?
-
-
To po co pytanie Jack'a?
Jak wszystko ustalone, to nie ma sprawy...
-
Do bardzo ciekawych zdarzeń dochodzi podczas glosowania, normalnie podziwiam :)
-
Przypominam. W poniedziałek kończymy głosowanie.
-
Zdążyłem przed nadejściem poniedziałku. :-D
-
Głosowanie powoli się kończy. Ostatnie w kategorii Fauna zostanie zamknięte o 10:52. Dziękuje wszystkim za oddanie głosów. Roześlę do laureatów informacje z adresem do przesłania zdjęć w pełnej wersji.
-
Głosowanie zakończone
Można już zobaczyć wyniki głosowania w poszczególnych kategoriach.
Jeszcze raz dziękuje wszystkim za wzięcie udziału w pracach nad kalendarzem OlympusClub 2013. Zebraliśmy dzięki temu małemu przedsięwzięciu kilka ciekawych doświadczeń.
Przypominam, że wciąż można zamawiać kalendarz. W pierwszym poście tego wątku jest odnośnik do formularza. Warto też spojrzeć na wykres dystrybucji. Może jest ktoś chętny do obsadzenia nie zarezerwowanych jeszcze województw.
-
Dobrze to wygląda, gdy się spojrzy na podsumowanie :) Gratuluję zwycięzcom - fajnych mamy klubowiczów. I zdolnych :D
-
Gratulacje dla zwycięzców.
Nie mamy się czego wstydzić :)
-
Również gratuluję zwycięzcom :)
-
Gratulacje dla zwyciezcow.
-
Również gratuluję :wink:
I siem cieszę, bo większość zdjęć na które oddałam głos zwyciężyły :mrgreen:
-
Zwycięskie zdjęcia pokrywają się z moim gustem i mam nadzieję że też z moim wyborem ;-)
APZ poszedł jak burza w krajobrazie, gratuluję.
-
Gratulacje dla zwyciezcow.
pozdro
-
Gratulacje dla zwycięzców. :)
-
-
Gratulacje wszystkim zwycięzcom, wyróżnionym i wszystkim pozostałym którzy podjęli wyzwanie - ja szczerze mówiąc zdezerterowałem.
95 głosujących to nie za dużo, ale jak na ostatnie głosowania to chyba i tak sporo.
Jak mówiłem już wcześniej - zamawiam w ciemno.
I życzę pomysłodawcom sprzedaży w ogromnym nakładzie, nakłaniajcie wszystkich znajomych do kupowania tego kalendarza. Wspierajmy naszą olkową, a jakże radosną i piękną, twórczość.
-
Coś wygrałem ??? :-(
Dobra koniec żartów. :-D
Chwała zwycięzcom !!!
Szacunek dla zwyciężonych !
-
Gratulacje i podziękowania dla wszystkich biorących udział w zabawie a w szczególności dla zwycięzców oczywiście.
-
Gorące i serdeczne uściski dla Wybrańców. Kalendarz będzie super, a ja będę chodził i powtarzał: "Wiesz kto tą rączkę ściskał?" :mrgreen:
---------- Post dodany o 16:50 ---------- Poprzedni post był o 16:47 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Przypominam. W poniedziałek kończymy głosowanie.
A ja nie dostałem odpowiedzi na moje pytanie. Czy można otrzymać więcej niż jeden kalendarz ?
-
Gratulacje dla "wybrańców" Ja się nie zmieściłem bo jestem średniak a nie wybitny .... Ale dobrze mi z tym :grin:
Troszkę do "flory" mam obiekcje (nie tyczą pracy Mirka), miałem inne pewniaki, ale co tam :grin:. Jest OK. Czekam na kalendarz.
-
Świetne fotki.
Gratuluję zwycięzcom.
Pozdrawiam i czekam na kalendarz.
-
Gratuluję zwycięzcom, w takim gronie to aż przyjemnie przegrać :D
Fantastyczne zdjęcia, aż oko cieszą.
-
Również moje gratulacje dla wygranych.
Teraz tylko czekać na kalendarz.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
droplet
Zwycięskie zdjęcia pokrywają się z moim gustem i mam nadzieję że też z moim wyborem ;-)
APZ poszedł jak burza w krajobrazie, gratuluję.
Dziękuję za głosy. Szczerze mówiąc nie liczyłem ,że tak miło się to głosowanie dla mnie skończy.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Dziękuję za głosy. Szczerze mówiąc nie liczyłem ,że tak miło się to głosowanie dla mnie skończy.
A tam, postawisz piwo tym, którzy na Ciebie głosowali i kwita ;)
No i oczywiście też wszystkim gratuluję. Fajnie będzie mieć taki kalendarz :)
-
Gratulacje dla zwycięzców :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Gratuluję zwycięzcom, w takim gronie to aż przyjemnie przegrać :D
Fantastyczne zdjęcia, aż oko cieszą.
To że są przegrani to przez kalendarz... Rok olympusowy powinien mieć 24 miesiące albo nawet 36 :mrgreen:
-
Gratuluję zwycięzcom, również dziękuję za głosy na moje zdjęcie, trudno się nie cieszyć z takiego wyniku, naprawdę nie spodziewałem się.
-
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
To że są przegrani to przez kalendarz... Rok olympusowy powinien mieć 24 miesiące albo nawet 36 :mrgreen:
Mam jeden pomysł na nagrodę pocieszenia. To byłoby trochę szalone, bo wszyscy uczestnicy musieliby wyrazić pisemną zgodę na publikacje, ale wyglądałaby to tak:
Koledzy twierdzą, że to nierealne... Spróbujmy? ;)
---------- Post dodany o 20:22 ---------- Poprzedni post był o 20:21 ----------
To szalony pomysł na pierwszą stronę.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Mam jeden pomysł na nagrodę pocieszenia. To byłoby trochę szalone, bo wszyscy uczestnicy musieliby wyrazić pisemną zgodę na publikacje, ale wyglądałaby to tak:
tak czyli jak? Hadesu nic nie widać
-
Nic nie widać :roll:
Miniaturki wszystkich zgłoszonych do konkursu zdjęć?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
Przecie widać - czerwonego iksa. :-(
-
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Ruch wydaje takie kalendarze z kartkami na każdy dzień :p Tylko one są formatu A7 chyba ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Koledzy twierdzą, że to nierealne... Spróbujmy? ;)
Szaleństwa nie widać :p
-
Cytat:
Zamieszczone przez
jozinzbazin
A ja nie dostałem odpowiedzi na moje pytanie. Czy można otrzymać więcej niż jeden kalendarz ?
Na razie jest po jednym na zamawiającego. Nie zamknąłem listy zapisów. Tak myślę około października/listopada zamknąć. Jak nie damy rady dobić do 300 zamówień to pomyślimy co z pozostałymi sztukami. Może przekazać jako upominki dla zwycięzców konkursów, albo przekażemy na aukcje WOŚP, jak to ktoś proponował. Na samym końcu jest rozdysponowanie dla chętnych, którzy chcieliby 2 sztuki.
---------- Post dodany o 20:45 ---------- Poprzedni post był o 20:43 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
Poważnie? Nie widać? Bo to na forum modów poszło najpierw, a ja podlinkowałem. Przepraszam, już poprawiam.
---------- Post dodany o 20:48 ---------- Poprzedni post był o 20:45 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Miniaturki wszystkich zgłoszonych do konkursu zdjęć?
Masz nosa :).
Jeszcze raz sprawdźcie mojego posta. Poprawiłem go.
-
Jestem za. Każdy uczestnik konkursu będzie miał swój "drobny" udział. Miła propozycja. Głosujemy? ;)
-
I będzie ładna okładka i twórcy tych " ładniejszych " :-D fotek będą mieli swoje pięć minut. :-D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
GoBo
Gratulacje wszystkim zwycięzcom, wyróżnionym i wszystkim pozostałym którzy podjęli wyzwanie - ja szczerze mówiąc zdezerterowałem.
95 głosujących to nie za dużo, ale jak na ostatnie głosowania to chyba i tak sporo.
145 głosujący w Makro, 141 w Krajobrazie, 124 w Faunie i 114 we Florze. Jednak jest nas trochę aktywnych :).
Cytat:
Zamieszczone przez
GoBo
Jak mówiłem już wcześniej - zamawiam w ciemno.
I życzę pomysłodawcom sprzedaży w ogromnym nakładzie, nakłaniajcie wszystkich znajomych do kupowania tego kalendarza. Wspierajmy naszą olkową, a jakże radosną i piękną, twórczość.
To limitowana edycja kolekcjonerska*.
---
*Poważnie.
-
Fajne.
Sporo zdjęć się powtarza, tak ma być? Nawet jeżeli tak to mamy obok siebie np. dwie foki dobasa w lewym górnym. Trzeba to ręcznie poprawić.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Jestem za. Każdy uczestnik konkursu będzie miał swój "drobny" udział. Miła propozycja. Głosujemy? ;)
Tu nie ma głosowania. Tu trzeba zmusić wszystkich do wysłania odpowiedniego dokumentu.