odpowiem zdjęciem....:-)....miło że zajrzałaś....
Załącznik 66920
Załącznik 66921
Załącznik 66922
Wersja do druku
odpowiem zdjęciem....:-)....miło że zajrzałaś....
Załącznik 66920
Załącznik 66921
Załącznik 66922
Zaglądam, zaglądam...
Kurde,tamto otworzylem.Ptaszka bym Ci poprawil,ale nie chce z Twoja w konflikt wchodzic.
Czy na dobre to nie wiem,ale po mojemu bardziej:mrgreen:Załącznik 66942
w 3 obciąłbym dołu tak do tych leżących poprzecznych traw. W 2....nie wiem...jednak ten cień mi nie odpowiada.
Co do 1, wybieram oryginał. Może trochę ciaśniej kadrowane mogło by być.
No i jak się czujesz wobec tego z poprawionym ptaszkiem? :mrgreen:
Ania !!!! popatrz co mam napisane w stopce.....!!! Mirek jak na razie ciągle mnie przekonuje...tylko czemu książek o nim nigdzie nie można kupić ???????:mrgreen:
Pocieszam się tylko tym, że ile ludzi tyle gustów.....przykładem jest @andtor2.....a Ty co powiesz ???
bez wstępu.....wiem że zaraz odezwą się co niektórzy....:wink:
Załącznik 66943
Załącznik 66944
Załącznik 66945
Ostatnie chyba najbardziej... a u nas deszczowo... zazdroszczę Ci tej pogody :)
Mysi...pogoda zawsze jest ładna !!!!
Załącznik 66961
Załącznik 66962
Załącznik 66963
Nie, nie zawsze. Jestem zmarzluch nie lubię deszczu i pluchy... :-P tak, pewnie są fotogeniczne... czasami.
Przepaliłeś niebo na maxa, nie wygląda to dobrze...
to mi sie podoba i postanowilem cos z nim zrobic, tak mi sie podoba bardziej, mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko
Załącznik 67011,
kaczuchy fajne, zwlaszcza niebieski odblask, a to zdjecie do gory nogami, fajny pomysl ale GL zdradza wszystko:)
pozdrawiam
to jeszcze jedno odwrócone...wiem że łatwo "zaskoczyć" że to tylko odwrócone zdjęcie...ale jakoś nie mogłem się powstrzymać żeby tak spojrzeć na świat....
Załącznik 67016
to wszystko z Myślęcina...niewykluczone, że kolejna moja tam wizyta odbędzie się z forumowiczami miasta, gdzie Brda spotyka się z Wisłą :-)
Załącznik 67046
Załącznik 67047
Załącznik 67048
Załącznik 67049
Zachęcające to ostatnie - ale obciąłbym górę. Płotek też będzie przeszkadzał chyba - może nawet trzeba coś zafałszować, poklonować. Światło nie przeszkadza ale daje słabe kolory więc można by z BW pokombinować i to tak śmielej. Sama scenka smaczna więc warto ja chyba bardziej zdecydowanie podrasować.
Pomyśl nad szarą połówką
...już mam !! w sobotę kupiłem...
Załącznik 67051
Załącznik 67052
Załącznik 67054
Załącznik 67053
Hehehe, a widzisz, jak wszystko przewiduję. :-P Miałeś koncepcję z tymi łączeniami, ale jednak chyba najlepsze to pierwsze.
Łączeniami w sensie elementy metalowe i konie. Niby jest tu pomysł, ale chyba najbardziej widzi mi się pierwsze z serii.
Znam ten dylemat. Ostatnio miałam taki kontrast - wiśnie i niebieskie kwiaty. Coś popstrykałam, ale czułam niedosyt... źrebaczek uroczy, dobrze, że mu poświęciłeś osobny kadr. :)
dzięki za odwiedziny....:-D
Załącznik 67082
Załącznik 67083
Załącznik 67084
Załącznik 67085
Taka abstrakcja
Załącznik 67090
Załącznik 67091
Jak dla mnie zdjęcia na łące są super właśnie dlatego, że wyglądają naturalnie. Zdjęcia i tak pokazują tylko kawałek rzeczywistości a dodatkowe ich fałszowanie nie podoba mi się. Ale to tylko moja opinia. Mnie ten płotek i chałdy ziemi pozwoliły przynajmniej częściowo poczuć się tak jakbym tam był a to w fotografii cenię najbardziej.
Cze Tropyku! A pszuj sze pszuj! tfu! pseprasam!
Psuj zwłaszcza niebo, bo taki turkusik słitaśny wychodził, a mnie się taki podoba i chmurki widać:
ello ps-ujaczu.....widzisz, jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził !!! niebo piękniste,ale jak znam życie to któryś by zarzucił że przesycone,jak u @warugi...a trzymam się tego co napisał mi Miras...i tego jak ja to czuję...słucham z pokorą wszystkich rad i poprawek ale będę bronił swego !!! I dzięki za odwiedziny....:-D.....dzisiaj fajne fotki strzeliłem (tak myślę) ale są jeszcze w puszce.Pewnie w łikend je obrobię...;-)
Abstrakcja ciekawa...:-)
Skoro słuchasz, to C i powiem jak ja to widzę :)
Saboor przesadził z niebem? Może.
Może było takie jak Ty pokazujesz ale założę się, że kukurydza nie była tak niebiesko-zielona.
Może było tak?
Załącznik 67112