-
Odp: Tadzikowe przygody z "sześćsetdwudziestką"
168. - kolejne bardzo fajne :)
-
Dzięki za wizytę, jakoś cały czas czuję się niespokojny w nowym kojcu :wink:. Wracając do zdjęć - zawsze mam dylemat czy mogę w sieci umieszczać fotki przypadkowych ludzi na których widać ich twarze, czasami chociaż nie wiem jak bym nie kombinował nie da się tego uniknąć. Gdyby okazał się że jest to nie na miejscu, poproszę Administrację o skasowanie. Poniżej dwa takie pod wspólnym tytułem "Dziwny jest ten świat":
169. Jedni bomblują
-
Coś kiedyś już studiowałam o wizerunku przypadkowych ludzi ... nie sądzę, że chciałaby Ci się odnaleźć teraz tych ludzi i zapytać o publikacje :)
Chyba pozostaje trzymać kciuki, ażeby te osoby się nie dopatrzyły :P
Powtarzać za bardzo się nie chce, ale super masz te oko ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
... z tej okazji będę musiał futro z pcheł wytrzepać :oops::mrgreen:
No pewnie! Do nowego kojca nie wypada ze starymi pchłami ;)
W 168 trochę bym boki, te ucięte plansze(?) przyciął ale i tak fajne :)
-
Jak zwykle Wszytkim bardzo dziekuję za wizyty i opinie. Jeszcze jedna zabawa z perspektywą:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Jak zwykle Wszytkim bardzo dziekuję za wizyty i opinie. Jeszcze jedna zabawa z perspektywą:
171. Galeria
Perspektywiczne zabawy maja perspektywą i otwierają je przed Tobą i Twymi pracami.
Obie się mi podobają.Pozdrawiam AP.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Perspektywiczne zabawy maja perspektywą i otwierają je przed Tobą i Twymi pracami.
Obie się mi podobają.Pozdrawiam AP.
Dziękuję za ciepłe słowo.
Dzisiaj trochę z innej beczki czyli zabawa z moją nową zabawką :-P
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Dziękuję za ciepłe słowo.
Dzisiaj trochę z innej beczki czyli zabawa z moją nową zabawką :-P172. Lilia
Oj ... nieee. Już kiedyś o tym gadalim(śmy) kwiat=kolor.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Dzisiaj trochę z innej beczki czyli zabawa z moją nową zabawką :-P
Nową, czyli?
Kwiatek aż się prosi o odrobinę doświetlenia tak, coby trochę słoneczko udawało.
Nie byłoby tych cieni pręcików i troszkę rozweseliłoby kwiat :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Oj ... nieee. Już kiedyś o tym gadalim(śmy) kwiat=kolor.
Koloor jest - czekoladowy na pyłkach , ale to białe mogłoby nie być szare....
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Oj ... nieee.
... kwiat=kolor.
Co kwiat winien, że biały? :-P
-
1 załącznik(ów)
Dobra, zrobiłem od nowa z WB łapanym w RAW'ie na płatki na dole. No i tak jak się Mirek pojawi to machnie parę razy suwaczkiem i będzie po zawodach.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Dobra, zrobiłem od nowa z WB łapanym w RAW'ie na płatki na dole. No i tak jak się Mirek pojawi to machnie parę razy suwaczkiem i będzie po zawodach.
Uhm, jest ok. a ja bym dla siebie prosił, o leliję całą w GO i z łodygą.
---------- Post dodany o 18:58 ---------- Poprzedni post był o 18:57 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Co kwiat winien, że biały? :-P
A prąciki i słypki? :grin:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Slicznie.A co tu machac,jak tak tez moze byc,albo tak:mrgreen:Załącznik 74077:mrgreen:
-
Może tak, jak każde dziecko które dostanie nowa zabawkę muszę się najpierw nią nacieszyć i nauczyć, więc na razie takie przyziemne sprawy jak łodyżka w GO mnie absolutnie nie interesują :mrgreen: a Mirek wpadł i pozamiatał. Pozdrowienia dla Miszcza - obyś żył sto lat.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
O w mordę, zmienili mi kojec i jakoś nie mogę się odnaleźć, z tej okazji będę musiał futro z pcheł wytrzepać :oops::mrgreen:
szalejesz Tadzik, szalejesz, w pelni zasluzony awans, gratulacje
pozdrawiam
-
Tak na tym kwiecie, na listku - tym do przodu skierowanym pojawiła się taka czarna, ostra krawędź - mi ona przeszkadza wyraźnie w odbiorze tego zdjęcia...
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Może tak, jak każde dziecko które dostanie nowa zabawkę muszę się najpierw nią nacieszyć i nauczyć, więc na razie takie przyziemne sprawy jak łodyżka w GO mnie absolutnie nie interesują :mrgreen: a Mirek wpadł i pozamiatał. Pozdrowienia dla Miszcza - obyś żył sto lat.
A co to za zabawka?
Do pozdrowień i życzeń dla Mistrza się dołączam
-
Też nad nią myślałem, trochę bardziej się uaktywniła po ostrzeniu krawędzi ale ona tam była więc zostawiłem.
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
A co to za zabawka?
Do pozdrowień i życzeń dla Mistrza się dołączam
Kupiłem sobie do nieboszczyka (czyli E-systemu) w ramach OJ dwupalnikową lampę błyskową i cieszę sie jak gwizdek, pomimo faktu iż ktoś może stwierdzić że mi się sufit na łeb oberwił. Nigdy nie robiłem zdjęć z błyskaczem więc na razie się szkolę. Urządzenie jest genialne.
:esystem:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
/.../a Mirek wpadł i pozamiatał. Pozdrowienia dla Miszcza - obyś żył sto lat.
Co Ty z Mirka ciecia Robisz?? :mrgreen:
Pisze się: Przybył, Zobaczył i .... Przesuwaczył.:-P
-
On już chyba suwaczyć nie musi, wystarczy że popatrzy i świat w koło sam się zmienia :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
On już chyba suwaczyć nie musi, wystarczy że popatrzy i świat w koło sam się zmienia :mrgreen:
Migdy nie suwaczylem z musu.Suwaczylem i suwacze w programie ktory sam wybieram.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Migdy nie suwaczylem z musu.Suwaczylem i suwacze w programie ktory sam wybieram.
Ja bym poszedł o krok dalej: "Nie suwaczę z musu, z Absolutu i owszem" :-D
edit:
"Nie suwaczę po musie, po Absolucie i owszem"
-
Słówek się Waćpany czepiacie a ja tu futrzak mały przywalony do ziemi ogromem zszczytu jaki mnie spotkał - bo przecież wielu pośród nas młodszych, ambitniejszych, bardziej zasłużonych - czasami jeszcze nie mogę się odnaleźć. Żeby nie było iż my tu tylko gadu gadu o zupie i o du...e to taka moja wypocina jedna. Zawsze byłem ciekaw co też oni robią z nimi na noc, teraz już wiem:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Bo on to robi "siłom i godnościom osobistom" ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Garaż
Fajna woda wyszła :)
Nie dało się stanąć bardziej w prawo?
Trotuar w LD trochę mi przeszkadza.
-
W prawo by było jeszcze więcej trotuaru a chciałem mieć koniecznie wszystkie statki w porcie. Lepiej gdybym ustawił statyw jeden stopień niżej, ale jego wąskość i mokrość wywołała obawę że mi się cały bałagan omsknie do wody a wtedy nastąpił by koniec przygody z "sześćsetdwudziestką". W Gdyni dzisiaj jak w psiarni, na ocieplenie atmosfery kiczyk taki jeszcze jeden a ja idę rozpalić w kominku :mrgreen::
-
1 załącznik(ów)
... już się jara :mrgreen:
-
-
-
170. ciekawe i nieszablonowe jak z Wenecji
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mysikrolik
170. ciekawe i nieszablonowe jak z Wenecji
Przy okazji: Byłeś w Getto Venezia? Jeżeli tak - proszę o zdjęcia, jeżeli nie - pojedź i przywieź. ;-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
W prawo by było jeszcze więcej trotuaru a chciałem mieć koniecznie wszystkie statki w porcie. Lepiej gdybym ustawił statyw jeden stopień niżej, ale jego wąskość i mokrość wywołała obawę że mi się cały bałagan omsknie do wody a wtedy nastąpił by koniec przygody z "sześćsetdwudziestką". W Gdyni dzisiaj jak w psiarni, na ocieplenie atmosfery kiczyk taki jeszcze jeden a ja idę rozpalić w kominku :mrgreen::
Ładne. :)
-
1 załącznik(ów)
Dziękuję Wszytkim za wizytę, dzisiaj coś z archiwum, może komuś przypadnie do gustu. Caldera Taburiente na La Palmie, średnica wulkanu 12 km, skałki w tle maja prawie 2500 m wysokości a na szczycie znajduje się największe w Europie obserwatorium astronomiczne.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Dziękuję Wszytkim za wizytę, dzisiaj coś z archiwum, może komuś przypadnie do gustu. Caldera Taburiente na La Palmie, średnica wulkanu 12 km, skałki w tle maja prawie 2500 m wysokości a na szczycie znajduje się największe w Europie obserwatorium astronomiczne.
+1 lubię takie widoki :)
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Panorama świetna! Oglada się z ciekawie i przyjemnie.
-
Dziękuję Wszystkim. Panoram zrobiłem kilka w życiu, więc tym bardziej cieszę się że coś tam wychodzi (na całe szczęście nie bokiem). W trakcie wrzucania na forum widoku wulkanu przyczepiło się do mnie takie jedno i nie chce się odczepić :?:
-
174 - no i dobrze że się przyczepiło :) może nie jest to najlepsze Twoje zdjęcie (sam sobie jesteś winien boś poziom sobie wysoki ustawił) ale miło jest taki bezpretensjonalny obrazek zobaczyć
-
Dobrze, dobrze - ciasno było :)
-
Dzięki Panowie, na razie jestem na etapie "poprawności politycznej", za jakieś 10 lat nastąpi być może okres "buntu przeciwko zasadom", tylko wtedy aparaty będą same zdjęcia robić :cry:. Z gatunku dziwnych:
175. "Stars" czyli gwiazdy
-
Fajne i pomysłowe te Twoje foty. Miło się to oglada:grin: