Jak zwykle wszystkie piekne ale jakoś najbardziej wzrok zatrzymał mi się na 232.
Wersja do druku
Jak zwykle wszystkie piekne ale jakoś najbardziej wzrok zatrzymał mi się na 232.
Piękne zdjęcia i to wszystkie ,przyjemnie się ogląda . :grin:
Dziekuję za wpisy i uwagi :-)
Mnie nie trzeba do takich wątków namawiać :-)
Dobry pomysł, przy czym musiałyby być to weekendowe dni ;-)
Źle nie trafiłeś, wiosną chyba jest najładniej, tworzą się naprawdę spore rozlewiska, zimą jest też ładnie, ale muszą być sprzyjające warunki.
Kilka zdjeć wyselekcjonowanych z ostatniego weekendu. Ranki były pochmurne, ale o zachodzie niebo było czyste, aż za czyste.
236. To drzewo pokazywałem już w tym wątku na 2 str. zdj. nr 6 i 7 Przez dwa lata nieco sie zmieniło, ubyło mu gałązek, ale Wisła go nie zabrała.
237.
238.
239.
świetnie pokazujesz te zwalone drzewa. u nas brzeg jest raczej uregulowany, i nie jest tak dziko. podobają się wszystkie, choć najbardziej 237 i 238.
Dobre, przemyślane kadry. Jest na czym oko zawiesić.
Fajne masz miejsca do pokazania, świetnie je pokazujesz. Z wielką przyjemnością oglądam Twoje prace.
Swietne foty.
Dzięki Wam.
Faktycznie wystarczy pojechać za Warszawę 10 km. gdzie nawet jeszcze widać PKiN i jest dziko. Z tym, że dotyczy to terenów za wałem przeciw powodziowym. Po cywilizowanej stronie wału jest jak chyba wszędzie, domki, działki, ogródki działkowe, pola. Wał biegnie jednak czasem nawet ze 100-200 m. od nurtu rzeki. A nad nurtem, to już jak widać na zdjęciach. Z drugiej strony jednak często ciężko dostać się w ciekawe miejsca do fotografowania.
Nawet w samej Warszawie za wałem jest dziko, słyszałem taki żart w tej kwestii, że Japończycy pytali się naszych urzędników ile pieniędzy wydali na to by odtworzyć tak naturalny brzeg rzeki :-)
Ciekawe zdjęcia - warto było poczekać do wieczora.
No i pogoda zdecydowanie dopisała :) Takiego światła i kolorów nie widziałam od tygodni. A zdjęcia? Cóż, jak zwykle doskonałe :).
Gratuluję świetnych zdjęć i udanej pogody.
Fajne foto, ale 239 mbsz - świetne.
Pozdrawiam.
Dzięki, za wizyty i komentarze.
Dawno nic nie wrzucałem do wątku, pogoda nie dopisywała, ale wczoraj wreszcie pokazało się Słońce. Kilka kadrów Z Kampinoskiego PN z EM5 i ZD 9-18.
240.
241.
242.
243.
240.
Załącznik 82526
241.
Załącznik 82527
242.
Załącznik 82528
243.
Załącznik 82529
Tyś chyba w sen zimowy zapadł :mrgreen: 240 i 241 się mi bardzo podobają:)
Cześć :)
240 fantastycznie wypatrzone.
240 - fajnie wypatrzone, 242,243 takie przyjemne, trochę cieplejsze
Jak dla mnie 240 oraz 241 :-)
wzasadzie wszystkie :) ale 241 jest Super
240,241.
Prawdopodobnie ostatnie lody
Dzięki za ciepłe słowa.
Adamie faktycznie moje fotograficzne milczenie było trochę jak sen zimowy :-)
Pokażę jeszcze jedną czwórkę. Tym razem trzy z sony i jedno z olka.
244.
245.
246.
247.
244. Załącznik 82687 245. Załącznik 82688 246. Załącznik 82689 247. Załącznik 82686
Piękne, nastrojowe zdjęcia.
super, , zazdraszczam widoków, ja nie mam kiedy teraz wyskoczyć na zdjęcia a w pobliżu nic ciekawego nie mam
Super, super :)
240 i 244kapitalnie ten lód się skomponował :)
piękne widoki w pięknych promieniach słońca :)
wiosna idzie !! :) w końcu ...
Swietne widoki, robią wrażenie!
fajnym akcentem "obudziłeś" wątek. brawo
Świetne zdjęcia - czuje się klimat miejsc, które pokazujesz
Świetne wrzutki.
240 i 247 - mbsz - super.
Pozdrawiam.
Dziekuję Wam za komentarze i odwiedziny.
Dziś w KPNie rano było -15 st. Słońce, a miejscami mgły.
248.
Załącznik 83812
249.
Załącznik 83807
250.
Załącznik 83808
251.
Załącznik 83809
Polecam obejrzenie w pełnym rozmiarze.
Ale miałeś piękne światło :)
Pięknie zaświeciło słoneczko na 248 i 250. Poprzednia wrzutka przepiękna.
Zazdroszczę takiego oka.
Pozdrawiam
Poranne światełko zrobiło fajny klimat na zdjęciach.
Tu zawsze warto zaglądnąć i zostać na dłużej :-) Dla mnie ten wątek to klasyka krajobrazów. Poprzednie dwie wrzutki rewelacyjne, nawet nie będe się starał pisać, które zdjęcia najbardziej mi się podobały bo wszystkie są świetne. Ostatnia wrzutka niby taka prosta ale ma coś w sobie a mnie najbardziej spodobały się zdjecia nr 248 i 250.
ładnie, warto wstawać dlatakiego światła :) gratki...:)
Witam dla mnie 1 podoba mi się to jak szukałeś światła ..
Pogoda dopisala i wrzutka okazala. Podoba sie.
Pięknie