Dzięki waruga. Dzisiejszą fotografię określam jako przyjemne z pożytecznym. Jako, że nie każdemu przypada do gustu fotografia sportowa, postanowiłem zrobić fotografię czysto reportażową, okazja ku temu sprzyjała.
556.
Wersja do druku
Dzięki waruga. Dzisiejszą fotografię określam jako przyjemne z pożytecznym. Jako, że nie każdemu przypada do gustu fotografia sportowa, postanowiłem zrobić fotografię czysto reportażową, okazja ku temu sprzyjała.
556.
Czy bohater hasła jest także pierwszoplanową postacią tej fotografii?
Sprawdziłem, dla sportu ;), zawodnik na zdjęciu gra prawdopodobnie z nr 7, a bohater hasła z 10-tką.
Nie.
No mogę zdradzić, muszę. To protest zagorzałych kibiców, chcą odwołania trenera drużyny. Winią Go za niepowodzenia w rundzie wiosennej i braku szansy na awans do wyższej ligi. Pisali pismo i takie tam w tej sprawie do zarządu klubu. Tam gdzie transparent to miejsce dla zagorzałych kibiców, tzw. Młyn. We Młynie zawsze głośno, kulturalnie niesiono doping dla drużyny. Tym razem postanowili wywiesić, obwieścić swoje niezadowolenie i wyjść ze stadionu.
Podpierałem się informacją z różnych źródeł i dowiedziałem się, że trener jest jednocześnie zawodnikiem. Tło także sobie prześledziłem. Ale dzięki za wyjaśnienie.
Jedno ze zdjęć grupy z Jaworzna. Tym razem udaliśmy się w samo południe do Kozubnika:
557.
Tym Razem kilka zdjęć z jazzowego koncertu. Na zdjęciach Bill Evans:
558.
559.
Już mnie przyzwyczaiłeś, do tego że "koncertówki" są miodne.
I dlatego dla Ciebie:
560.
561.
562.
563.
564.
Aaa dziękuję, fajny prezencik :-) szczególnie 560 i 564.
Co prawda czas komunii już minął, ale tak naprawdę plenerki dopiero się zaczęły. Na początek Maja. Jakoś nie możemy się wstrzelić w pogodę z pozostałymi dziećmi. Zapraszam do koleżeńskiej oceny.
Załącznik 65799Załącznik 65800Załącznik 65801Załącznik 65802
559 i 560 jak ja lubię gdy widać pasję muzyka :)
koncertówki super - przyłączam sie do głosu Saboora :)
co do komunii - fajna pamiątka dla tych dzieciaków :)
bardzo ładne - do mnie trafiają :)
Z ostatnio zamieszczonych najbardziej podoba mi się 560. Ekspresja i pasja świetnie zamknięte w jednym kadrze. :grin:
Czytając moje wcześniejsze wypowiedzi w tym wątku, zauważyłem moją niekonsekwencję. Raz obiecuję koleją "piłkę" , innym razem kolejne komunijne. No cóż, ot ja. Może najleszym sposobem przekazywania mojej (nie)wiedzy fotograficznej będą konkretne zatytułowane fotoreportaże. Dzięki uprzejmości fotowidzenie pierwszy, który mogę zaprezentować:
"Makijaż wg Doroty"
Kolejna historia fajnie opowiedziana dobrymi zdjęciami. :grin:
Zapraszam do komentowania.
Świetna seria.
Dziękuję.
Tym razem jedno zdjęcie, temat "Złość " Świecenie moje, obróbka moja. Zapraszam do podpowiedzi.
Załącznik 68583
Bardzo podoba mi się seria z biegu ulicznego, a zwłaszcza kadr z samymi nogami w biegu. Pozdrawiam.
Dziękuję.
Nie zrezygnowałem z E-30, ale niekiedy brak siły na użycie lustra. Mała apka w tel. komórkowym pozwala na rejestrację.
Stąd właśnie pocztówki krakowskie :
Tym razem kilka zdjęć plenerowych. Nasza koleżanka z grupy fotograficznej wstąpiła niedawno w związek małżeński. Z pewnością piękne zdjęcia otrzyma od oficjalnego fotografa, grupa jednak postanowiła pofocić trochę na pamiątkę. Poniżej kilka moich prac z krótkiego plenerku. Zapraszam do komentów.
Załącznik 71640Załącznik 71641Załącznik 71642Załącznik 71643Załącznik 71644